- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Не знам може и наистина да са бабини деветини,но е факт,че сега косата и е доста гъста и има дебел косъм.
И това с гена е вярно при мен. Нито майка ми,нито баща ми имат хубава коса и аз
нямам особено на какво да се надявам.![]()
Ще я питам днес какви точно неща използва и ще пиша довечера.
За кератиновата терапия я питах и каза,че е около 20-30 лв. ,не знае със сигурност
защото си е правила и други неща.Но на всякъде цените са различни.
А иначе тези фризьорки при,които щях да ходя просто работното им време е от вторик до неделя.![]()
Червено.
Не са бабини деветини,на почти всички бебета се прави.Тъй като косата им в началото като мъх,ако сама не се смени им обръсват косата за да порасне новата(но то всъщност се маха само мъха и си расте коса,която ти е заложена в гена така или иначе).
p.s.Аз нали съм обръсната от едната страна и си го пускам...освен,че новата коса е адски мекичка,не виждам да е по - гъста.
Тя е мекичка, защото е нова и не си я третирала. Няма как да е по-гъста. Има деца, на които и на 5-6 годинки им ги бръснеха.... Ад бе, ад. :Д
Някой за къната може ли да ми каже нещо, че напират тука? :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
няма как с маски,защото луковичките си стоят толкова,колкото са... обаче с бръснене може,защото от едно място почват да растат по 2-3 косъма.. не спори,защото цял свят почва да отказва бръсначите... стават дебели и гъсти ... за това,за да има ефект от лазерна епилация се препоръчва да си се бръснал преди това,за да може да хваща хубаво.... виж брадата на мъжете и ще разбереш за какво говоря... просто има и бабини деветини,но това отдавна не е една от тях
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ ама безцветната къна се води червената... това е истинската къна - безцветна,но боядисва в червено.. всичко друго има примеси и от там идват другите цветове - за това са цветни
Да и дам ли да се боядиса с тая безамонячна къна? Ще падне ли до месец ? до там колко измивания пише на опаковката 6 или нещо такова?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=26845.0 - Джули,чети тук
Стигнахме до консенсус да си боядиса кичур и ако се хареса да я направя цялата :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://www.youtube.com/watch?v=5ZuOSAFgYDM
бтв, колко струваше тази кератинова терапия ? 1 път ли се прави ? За колко време се запазва ефекта ?
Днес се подстригах, не стана зле, поне не ми махна много коса.
http://prikachi.com/images.php?images/55/5798055M.jpg
Сложи ми нещо, от което косата ми стана много хубава, и сега го търся.
Някакъв син спрей на Pantene, някой ако се сеща за какво говоря..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Взех си серума на Лореал най - сетне. Сега ще си правя маската и ще редувам серума с олиото на Макадамия. Корените ми са пораснали забележитлено, а няма и месец от както съм се боядисвала(happy face)
Няма проблем. Кажи ако е хубав, да си го взема и аз! :Д :*
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Засега маската не мисля да я взимам все пак наистина доста продукти ще станат.
Щом се отнася до моите опити да си възвърна старата коса послушах съвета на fizzyg и снощи си направих маска с жълтък,кисело мляко и мед, нямах никакво масло и затова не сложих стоях цяла вечер така и сутринта се изкъпах, но много се отчаях косата пак ми падаше и то обилноПотърсих също така шампоана и ампулите но ги няма имаше само ампули на Linea bio пробвали ли сте ги, някой ако може да каже мнение.Но добрата новина е че ще си правя кератинова терапия питах фризьорката ми днеска каза че прави и е струвала само 10лв.
Последно редактирано от ShadyGirl07 : 01-28-2013 на 18:05
Само 10лв? Охоооо,и аз ще питам моята фризъорка като отида да се подстригвам,което се каня да направя от Декември насам![]()
а кератиновата терапия сигурни ли сте че изобщо не вреди с нищо ? смисъл аз не съм чела мн по темата и питамщото почти винаги всяко ангелче си има дяволче