.
Отговор в тема
Страница 88 от 102 ПървиПърви ... 387884858687888990919298 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 176 до 2 200 от общо 2530
    Супер фен Аватара на weheartiit
    Не знам може и наистина да са бабини деветини,но е факт,че сега косата и е доста гъста и има дебел косъм.
    И това с гена е вярно при мен. Нито майка ми,нито баща ми имат хубава коса и аз
    нямам особено на какво да се надявам.
    Ще я питам днес какви точно неща използва и ще пиша довечера.
    За кератиновата терапия я питах и каза,че е около 20-30 лв. ,не знае със сигурност
    защото си е правила и други неща.Но на всякъде цените са различни.
    А иначе тези фризьорки при,които щях да ходя просто работното им време е от вторик до неделя.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    И малко off-topic тъй като не мога да преценя ;д според вас на бяла кожа, със зелени очи какъв цвят коса ще отива ? :Д Тъмно кестеняво , или светло с леки кичури ?
    Червено.

Не са бабини деветини,на почти всички бебета се прави.Тъй като косата им в началото като мъх,ако сама не се смени им обръсват косата за да порасне новата(но то всъщност се маха само мъха и си расте коса,която ти е заложена в гена така или иначе).

p.s.Аз нали съм обръсната от едната страна и си го пускам...освен,че новата коса е адски мекичка,не виждам да е по - гъста.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Червено.
    Дадададада!

Тя е мекичка, защото е нова и не си я третирала. Няма как да е по-гъста. Има деца, на които и на 5-6 годинки им ги бръснеха.... Ад бе, ад. :Д
    Някой за къната може ли да ми каже нещо, че напират тука? :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Далеч от къната!Само това ще кажа.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Дадададада!

RLY ? ;O Ами тъй катоо не искам да си я боядисвам ами all natural да го направя знам само за изветляване и потъмняване ама за промяна на цвета май няма друг начин освен с боя

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Космите стават по-видими, но не и по-дебели. Просто старите са били изсветлели от слънцето, а новите не са. Пълна простотия е да бръснат децата така, като някакви раково болни да чукам на дърво. Ужас. Хубаво, че нашите не са го направили. Косата е ген. С грижи можеш да възстановиш до степен ген, тоест преди влиянията на преса, сешоар, шампоани, слънце, околна среда, но няма как да докараш повече коса, отколкото ти е писана както се казва.
    няма как с маски,защото луковичките си стоят толкова,колкото са... обаче с бръснене може,защото от едно място почват да растат по 2-3 косъма.. не спори,защото цял свят почва да отказва бръсначите... стават дебели и гъсти ... за това,за да има ефект от лазерна епилация се препоръчва да си се бръснал преди това,за да може да хваща хубаво.... виж брадата на мъжете и ще разбереш за какво говоря... просто има и бабини деветини,но това отдавна не е една от тях

Banned Мега фен
    Приятелката ми сега си е взела някаква безамонячна къна и ме убеждава, че щяла да падне за 3 до 6 измивания, щото била без амоняк. Верно ли е или да не и позволявам да си съсипва главата?
    http://www.marica.bg/show.php/show.php?id=75741 ей такава си е взела цвят кестен, щото навсякъде и обяснявали, че не, то нямало безцветни къни.
    няма безцветни къни.. безцветна къна има,но тя боядисва червено - истинската къна ... тия с амонячни и безамонячни - простотия,да си купи боя -същата вреда

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Червено.

Не са бабини деветини,на почти всички бебета се прави.Тъй като косата им в началото като мъх,ако сама не се смени им обръсват косата за да порасне новата(но то всъщност се маха само мъха и си расте коса,която ти е заложена в гена така или иначе).

p.s.Аз нали съм обръсната от едната страна и си го пускам...освен,че новата коса е адски мекичка,не виждам да е по - гъста.
    то не става с 2-3 пъти...

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    няма как с маски,защото луковичките си стоят толкова,колкото са... обаче с бръснене може,защото от едно място почват да растат по 2-3 косъма.. не спори,защото цял свят почва да отказва бръсначите... стават дебели и гъсти ... за това,за да има ефект от лазерна епилация се препоръчва да си се бръснал преди това,за да може да хваща хубаво.... виж брадата на мъжете и ще разбереш за какво говоря... просто има и бабини деветини,но това отдавна не е една от тях
    (Y) Подкрепям !

няма безцветни къни.. безцветна къна има,но тя боядисва червено - истинската къна ... тия с амонячни и безамонячни - простотия,да си купи боя -същата вреда
    тя иска да и заздрави косата уж, не иска да е оцветена, затова търсеше безцветна нали къната правела косата по-блестяща и гладка и подхранвала
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    ^ ама безцветната къна се води червената... това е истинската къна - безцветна,но боядисва в червено.. всичко друго има примеси и от там идват другите цветове - за това са цветни

Да и дам ли да се боядиса с тая безамонячна къна? Ще падне ли до месец ? до там колко измивания пише на опаковката 6 или нещо такова?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на weheartiit

Стигнахме до консенсус да си боядиса кичур и ако се хареса да я направя цялата :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на wiiwa
    http://www.youtube.com/watch?v=5ZuOSAFgYDM

бтв, колко струваше тази кератинова терапия ? 1 път ли се прави ? За колко време се запазва ефекта ?

Днес се подстригах, не стана зле, поне не ми махна много коса.
    http://prikachi.com/images.php?images/55/5798055M.jpg

Сложи ми нещо, от което косата ми стана много хубава, и сега го търся.
    Някакъв син спрей на Pantene, някой ако се сеща за какво говоря..

My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Взех си серума на Лореал най - сетне. Сега ще си правя маската и ще редувам серума с олиото на Макадамия. Корените ми са пораснали забележитлено, а няма и месец от както съм се боядисвала(happy face)

Да, май беше такова. Мерсиииии :*

Няма проблем. Кажи ако е хубав, да си го взема и аз! :Д :*
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=5ZuOSAFgYDM

бтв, колко струваше тази кератинова терапия ? 1 път ли се прави ? За колко време се запазва ефекта ?
    Ами казват,че ефекта се запазва от 3 до 5 месеца.
    Обаче това много ми хареса: The more you treat your hair,the healthier it becomes

аз виждам - ще и се пренасити косата... това е домашна маска,шампоан доста силен - против косопад е все пак,ампули .... поне според мен ще е много,но ако толкова иска нека си вземе
    Засега маската не мисля да я взимам все пак наистина доста продукти ще станат.
    Щом се отнася до моите опити да си възвърна старата коса послушах съвета на fizzyg и снощи си направих маска с жълтък,кисело мляко и мед, нямах никакво масло и затова не сложих стоях цяла вечер така и сутринта се изкъпах, но много се отчаях косата пак ми падаше и то обилно Потърсих също така шампоана и ампулите но ги няма имаше само ампули на Linea bio пробвали ли сте ги, някой ако може да каже мнение.Но добрата новина е че ще си правя кератинова терапия питах фризьорката ми днеска каза че прави и е струвала само 10лв.
    Последно редактирано от ShadyGirl07 : 01-28-2013 на 18:05

Супер фен Аватара на fizzyg
    Само 10лв? Охоооо,и аз ще питам моята фризъорка като отида да се подстригвам,което се каня да направя от Декември насам

Banned Мега фен
    а кератиновата терапия сигурни ли сте че изобщо не вреди с нищо ? смисъл аз не съм чела мн по темата и питам щото почти винаги всяко ангелче си има дяволче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си