.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 122
    Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Охоо виждам много нарушения на гореспоменатите закони. Ще имам много клиенти!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Нямаш никакви доказателства за прочутия апартамент и прочутото БМВ... а и да имаш пак не нещо за завиждане, много ясно, че хората на твоето интелектуално ниво ше завиждат, но никой интелигентен човек не би завиждал за материални неща.. Ти можеш да твърдиш, че имаш много неща, но си тъпа селска пръчка с изкривена ценностна система и си морално беден, а също така си и плебей!
    Ма къв си ти, че да ти доказвам каквото и да е било бе, мишка? Вярвай в каквото искаш. Вярвай, че не живееш в мизерна панелка, вярвай, че не си беден, нереализиран нещастник. Кат си толкова Ентелегентен не завиждай бе, аз ли те карам да ми завиждаш?

Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Не аз бе, свиня, обадих се на тея от психодиспансера да те приберат, ама явно още не са го направили Гнус ме е даже да ти пипна звънеца, кой знае колко лой има по него, ако си го пипал
    Тия от психодиспансера да вземат да те приберат тебе, че всеки път като взема да ти набивам чумберите и да те гавря, че живееш в панелка и полудяваш от завист и яд.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    seriously?

Е, не, този път паднах от смях.
    Така ли си купуваш апартамент в центъра на света ( Ямбол )? С този начин на писане?
    За ожалване си душичко, не за завиждане.
    Щото нито БМВ-то, нито апартамента могат да компенсират за липсата на акъл.
    Не, че съм очаквала друго от теб де ..
    Ти си простата, душичко, нарочно съм го написал така.

Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    Апартаментите в центъра на Ямбол не ги ли пдоаряваха?
    Кой ше ти подари апартамент за 100 хиляди лева бе, малоумник?
    Последно редактирано от Afternoon : 11-13-2012 на 13:00

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    хахахахаха бмв пред голфо всичко е бавно

и все ми е тая кви пари имаш и де живееш пред винкело всичко е равно иди говори на него тия неща
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    хахахахаха бмв пред голфо всичко е бавно

и все ми е тая кви пари имаш и де живееш пред винкело всичко е равно иди говори на него тия неща
    Смерт за пеуник и гоуфовете! Винкела ше ме фане за куро!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Смерт за пеуник и гоуфовете! Винкела ше ме фане за куро!
    ние сме от източен перник там и перничани не ходят
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Ямбой, на фолио или на помпа хАбиш хероина че постигаш такъв дълготраен ефект?
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Ямбой, на фолио или на помпа хАбиш хероина че постигаш такъв дълготраен ефект?
    Наркотици не Опотребявам! Само Кале! Калето не е наркотик! Аз не съм наркоман, а калеман!

Супер фен Аватара на Oldschool
    100 хиляди лева... хахахахахаххаха, ебаси стотинкаджиите...

Мега фен Аватара на FunkyPie
    оле оле
    Оля се
    безнадежден
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Banned Голям фен
    100 хиляди лева... хахахахахаххаха, ебаси стотинкаджиите...
    Ти толкова през живота си няма да изкараш, ако ще и 100 години да бачкаш. Затова - цял живот в панелките!

Сори, наскоро си купих трети апартамент в Банско, че идва ски сезона, а ремонта на другия ми апартамент и обзавеждането вече почти стъпи на обявената от теб стойност. Знам, че искаш да се направиш на велик, ама ти докато мечтаеш, други правим пари.

Все пак лек и успешен ден ще ти пожелая, защото явно за теб е върховно постижение да имаш някакво мижаво апартаментче в Ямбол. Дерзай и мечтай {}

Banned Голям фен
    Сори, наскоро си купих трети апартамент в Банско, че идва ски сезона, а ремонта на другия ми апартамент и обзавеждането вече почти стъпи на обявената от теб стойност. Знам, че искаш да се направиш на велик, ама ти докато мечтаеш, други правим пари.

Все пак лек и успешен ден ще ти пожелая, защото явно за теб е върховно постижение да имаш някакво мижаво апартаментче в Ямбол. Дерзай и мечтай {}
    А аз наскоро си купих трети мезонет в Манхатън и само обзаведжането му струва повече от твоите три жалки апартаментчета в село Банско. Та кой е по-по-най?

този който, като се логаутне от форума, продължи ги има тези неща

оу,ма той и извън българия ли ходел..
    и защо всички казват че българите са прост народ
    А FunkyPie е кенгуру.

Супер фен Аватара на Wednesday666

Ти си простата, душичко, нарочно съм го написал така.
    О, ама душо, ти нали си черешката на тортата, повече от теб не мога да бъда.
    Стой си там в апартамента ти в Ямбол ( да не цитирам к'во пише в учебника ми по геоикономика ТОЧНО за твоят скъп град ) и не ми обяснявай на мен.
    Шот ти си умен и силен в някъв форум, обаче като излезеш си оставаш същия див селяк. Айде, със здраве

Banned Голям фен
    този който, като се логаутне от форума, продължи ги има тези неща
    Окей, тогава аз логаутвам, излизам от огромният си апартамент на центъра на Ямбол и отивам да си покарам БМВ-то. А ти нали знаеш - кийп дрийминг.

О, ама душо, ти нали си черешката на тортата, повече от теб не мога да бъда.
    Стой си там в апартамента ти в Ямбол ( да не цитирам к'во пише в учебника ми по геоикономика ТОЧНО за твоят скъп град ) и не ми обяснявай на мен.
    Шот ти си умен и силен в някъв форум, обаче като излезеш си оставаш същия див селяк. Айде, със здраве
    Цитирай, че ми е интересно? Ама ще е добре и да кажеш издателство и т.н за да мога лично да ги осъдя ако пише някоя глупост. И сори ама мен не можеш да ме свързваш с думичката "селяк", защото никога не съм имал село, факт!
    Последно редактирано от Afternoon : 11-13-2012 на 15:06

Интересен живот живееш - от огромния си апартамент в центъра на Ямбол, после да си караш БМВ-то... много завиждане ще падне... аз мисля да отида на някакво ресторантче с жената, а после да гледаме Cloud Atlas на кино - някакви скучни неща в сравнение с живота на ямболския бонвиван, бохем и известен режисьор на нискобюджетни форумни филмчета с фантастична насочност.

Цитирай, че ми е интересно? Ама ще е добре и да кажеш издателство и т.н за да мога лично да ги осъдя ако пише някоя глупост. И сори ама мен не можеш да ме свързваш с думичката "селяк", защото никога не съм имал село, факт!
    " .. регионалната политика се ориентира към пряка активна намеса на държавата, насочена към стимулиране развитието на периферните гранични райони, обръща се внимание на слаборазвитите окръзи - ... ЯМБОЛСКИ, Търговищки, и др.", " Периферни - това са най-изостаналите и много рядко населени райони .. "
    Мда, сега точно и издателство ще ти кажа - университетско издателство е, лично те каня да дойдеш в университета ми да ти покажа учебника на живо, дори с доцентката, която го е писала, ще те запозная

Banned Голям фен
    " .. регионалната политика се ориентира към пряка активна намеса на държавата, насочена към стимулиране развитието на периферните гранични райони, обръща се внимание на слаборазвитите окръзи - ... ЯМБОЛСКИ, Търговищки, и др.", " Периферни - това са най-изостаналите и много рядко населени райони .. "
    Мда, сега точно и издателство ще ти кажа - университетско издателство е, лично те каня да дойдеш в университета ми да ти покажа учебника на живо, дори с доцентката, която го е писала, ще те запозная
    Тва са пълни глупости, доцентката ти е тъпа овца, лично ще й го кажа. Университетско издателство? Кой им вярва на тия бе? Ква е тая доцентка която ги приказва тия работи я кажи име? Ямболският регион бил слабо развит, изостанал и много рядко населен:

Площ 3 335.5 км²
    Население 131 447 (2011)
    Гъстота 39,4 души/км²

Етническa групa (2011):[3]

Българи: 106 884 (86,85 %),
    цигани: 10 433 ( 8,48 %) турци: 3 600 ( 2,93 %), други: 2 145 ( 1,74 %

Кой окръг може да се похвали с толкова малко цигани? Само в Шопия има поне 10 пъти повече мангали. Питай я тая тъпанарка дали някога е идвала в този регион, че говори такива ужасни глупости...

Тва са пълни глупости, доцентката ти е тъпа овца, лично ще й го кажа. Университетско издателство? Кой им вярва на тия бе? Ква е тая доцентка която ги приказва тия работи я кажи име? Ямболският регион бил слабо развит, изостанал и много рядко населен:

Площ 3 335.5 км²
    Население 131 447 (2011)
    Гъстота 39,4 души/км²

Етническa групa (2011):[3]

Българи: 106 884 (86,85 %),
    цигани: 10 433 ( 8,48 %) турци: 3 600 ( 2,93 %), други: 2 145 ( 1,74 %

Кой окръг може да се похвали с толкова малко цигани? Само в Шопия има поне 10 пъти повече мангали. Питай я тая тъпанарка дали някога е идвала в този регион, че говори такива ужасни глупости...
    " Я̀мбол е град в Югоизточна България. Той е административен център на Област Ямбол, както и център и единствено населено място на Община Ямбол. " - нещо да ми кажеш? Колко си жалък само.

Ти чуваш ли се бе? Кой им вярва, ти нормален ли си? Тая жена е постигнала 200 пъти повече от теб в живота си, не е станала доцент заради добрата воля на другите.
    И кво, да не мислиш, че малкия брой на циганите го прави МНОГО развит? Я вземи се образовай малко. Площта ако ще и 80 милиона кв.км. да е ПАК НЕ ГО ПРАВИ РАЗВИТ.
    Личи си колко си плиткоумен.

Вече съм шииииирооооооооооооко ухилен

то щом нема мангали те са се преселили щото нема кво да крадат смятай колко сте развити
    А FunkyPie е кенгуру.

то щом нема мангали те са се преселили щото нема кво да крадат смятай колко сте развити

има нещо такова .. за София ще ми обяснява - може да е Шопия, обаче е даже и агломерация.

А ти, понеже си ВЕЛИК ГРАЖДАНИН, нямаш даже едно стадо овце около теб, което да те заплюе дори.
    Живуркай си там, с 10-те хиляди мангала, тъпанар с тъпанар.

П.П. Продължавай да си вярваш, че сте над 100 хиляди жители в твоя любим Ямбол.
    Филмар.
    Последно редактирано от Wednesday666 : 11-13-2012 на 16:06

Banned Голям фен
    " Я̀мбол е град в Югоизточна България. Той е административен център на Област Ямбол, както и център и единствено населено място на Община Ямбол. " - нещо да ми кажеш? Колко си жалък само.

Ти чуваш ли се бе? Кой им вярва, ти нормален ли си? Тая жена е постигнала 200 пъти повече от теб в живота си, не е станала доцент заради добрата воля на другите.
    И кво, да не мислиш, че малкия брой на циганите го прави МНОГО развит? Я вземи се образовай малко. Площта ако ще и 80 милиона кв.км. да е ПАК НЕ ГО ПРАВИ РАЗВИТ.
    Личи си колко си плиткоумен.
    Кой ти говори за Ямбол, какво го споменаваш въобще? Нали говориш, за Ямболският регион ма? Да дойде тая путка майна да види с очите си колко не е развит. Един от най-развитите е. Естествено, че малкия брой на циганите го прави развит. Кадето няма цигани има и развитие. А да не говорим за Ямбол пък, че при население от 70 хиляди души има Технополис, Техномаркет, Техноцентър, Билла, Кауфланд, Лидл, Пени и въобще абсолютно всички големи магазини от най-известните и големи търовски вериги, които ги има и в Шопия. Тая жена не може да ми се хване на малкото пръстче на знанията, да не говорим, че взима месечно сигурно 10 пъти по-малко от мен! Доцент станалa, то и професор Вучков е професор ама никой не го ебава?

Мега фен Аватара на ilovedeath
    То и в моя град има Кауфланд, Лидл, Техномаркет, Технополис, Мол ама не е развит, даже е пред фалит.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си