- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Фен тема: Афтърнуун/Ямболския
Охоо виждам много нарушения на гореспоменатите закони. Ще имам много клиенти!![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
хахахахаха бмв пред голфо всичко е бавно
и все ми е тая кви пари имаш и де живееш пред винкело всичко е равно иди говори на него тия неща
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ямбой, на фолио или на помпа хАбиш хероина че постигаш такъв дълготраен ефект?![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
100 хиляди лева... хахахахахаххаха, ебаси стотинкаджиите...
Сори, наскоро си купих трети апартамент в Банско, че идва ски сезона, а ремонта на другия ми апартамент и обзавеждането вече почти стъпи на обявената от теб стойност. Знам, че искаш да се направиш на велик, ама ти докато мечтаеш, други правим пари.
Все пак лек и успешен ден ще ти пожелая, защото явно за теб е върховно постижение да имаш някакво мижаво апартаментче в Ямбол. Дерзай и мечтай {}
този който, като се логаутне от форума, продължи ги има тези неща![]()
Окей, тогава аз логаутвам, излизам от огромният си апартамент на центъра на Ямбол и отивам да си покарам БМВ-то. А ти нали знаеш - кийп дрийминг.
Цитирай, че ми е интересно? Ама ще е добре и да кажеш издателство и т.н за да мога лично да ги осъдя ако пише някоя глупост. И сори ама мен не можеш да ме свързваш с думичката "селяк", защото никога не съм имал село, факт!
Последно редактирано от Afternoon : 11-13-2012 на 16:06
" .. регионалната политика се ориентира към пряка активна намеса на държавата, насочена към стимулиране развитието на периферните гранични райони, обръща се внимание на слаборазвитите окръзи - ... ЯМБОЛСКИ, Търговищки, и др.", " Периферни - това са най-изостаналите и много рядко населени райони .. "
Мда, сега точно и издателство ще ти кажа - университетско издателство е, лично те каня да дойдеш в университета ми да ти покажа учебника на живо, дори с доцентката, която го е писала, ще те запозная![]()
Тва са пълни глупости, доцентката ти е тъпа овца, лично ще й го кажа. Университетско издателство? Кой им вярва на тия бе? Ква е тая доцентка която ги приказва тия работи я кажи име? Ямболският регион бил слабо развит, изостанал и много рядко населен:
Площ 3 335.5 км²
Население 131 447 (2011)
Гъстота 39,4 души/км²
Етническa групa (2011):[3]
Българи: 106 884 (86,85 %),
цигани: 10 433 ( 8,48 %) турци: 3 600 ( 2,93 %), други: 2 145 ( 1,74 %
Кой окръг може да се похвали с толкова малко цигани? Само в Шопия има поне 10 пъти повече мангали. Питай я тая тъпанарка дали някога е идвала в този регион, че говори такива ужасни глупости...
" Я̀мбол е град в Югоизточна България. Той е административен център на Област Ямбол, както и център и единствено населено място на Община Ямбол. " - нещо да ми кажеш? Колко си жалък само.
Ти чуваш ли се бе? Кой им вярва, ти нормален ли си? Тая жена е постигнала 200 пъти повече от теб в живота си, не е станала доцент заради добрата воля на другите.
И кво, да не мислиш, че малкия брой на циганите го прави МНОГО развит? Я вземи се образовай малко. Площта ако ще и 80 милиона кв.км. да е ПАК НЕ ГО ПРАВИ РАЗВИТ.
Личи си колко си плиткоумен.
оу,ма той и извън българия ли ходел..
и защо всички казват че българите са прост народ![]()
Интересен живот живееш - от огромния си апартамент в центъра на Ямбол, после да си караш БМВ-то... много завиждане ще падне... аз мисля да отида на някакво ресторантче с жената, а после да гледаме Cloud Atlas на кино - някакви скучни неща в сравнение с живота на ямболския бонвиван, бохем и известен режисьор на нискобюджетни форумни филмчета с фантастична насочност.
то щом нема мангали те са се преселили щото нема кво да крадатсмятай колко сте развити
![]()
има нещо такова .. за София ще ми обяснява - може да е Шопия, обаче е даже и агломерация.
А ти, понеже си ВЕЛИК ГРАЖДАНИН, нямаш даже едно стадо овце около теб, което да те заплюе дори.
Живуркай си там, с 10-те хиляди мангала, тъпанар с тъпанар.
П.П. Продължавай да си вярваш, че сте над 100 хиляди жители в твоя любим Ямбол.
Филмар.
Последно редактирано от Wednesday666 : 11-13-2012 на 17:06
То и в моя град има Кауфланд, Лидл, Техномаркет, Технополис, Мол ама не е развит, даже е пред фалит.
И кой е твоят град, ако не е тайна? То и в Ямбол има Мол, от там съм пазарувал и всичко е ориджинал, само дето не е по джоба на хората, които живеят в панелки.
Отиди ги питай сливенлийките от Студентски бе, нали ти казах. Качват се в БМВ-то не ами направо мъркат като го изпъвам и въртя гуми. Искаш ти някой да те вози и теб ама не си признаваш, за да не те помислят другите за лесна. Няма лошо, всяка жена мечтае да я вози някой пич като мен, красив, с кола, с пари, с огромен апартамент в центъра на Ямбол. Даже трябва да се радваш, че ти обръщам такова внимание, а не да ми опонираш. Тази жена е луда и е за психиатрията, както и много други доценти, професори и т.н. Тези хора са им гръмнали бушоните и не знаят какво приказват. Дадох ти много добър пример с професор Вучков. Та ако й вярваш на тая шматка, значи си по-зле и от нея. Щом градът ти е 25 хиляден е нормално да е западнал, Ямбол е 3 пъти повече и не е западнал, факт. Апартаментът е 105 кв.м супер луксозен, а блокът е строен преди около 20 години, ново строителство е тухлен и не виждам причина да спра да се хваля. Повечето отрепки тука живеят в панелки, няма да се учудя ако и ти живееш в панелка и затова нарочно да говориш така...
Ти какво имаш освен някаква жалка колиба на село бе? Нали заради това си избягал в Герамния да правиш дюнери и живееш в някакво село пак, само че под наем. И аз и Алекс, така наречения от тебе Илко, живеем в пъти по-добър живот теб, Фекалисе.
Мишка си и живееш в някаква забутана къща в Благоевград. Умните селяни поне се преселиха в панелки, а ти си от глупавите и все още живееш в къща. А материално задоволен за теб означава да имаш 1 чифт ботуши на Тимбърленд...![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-13-2012 на 20:44
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon