- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Фен тема: Афтърнуун/Ямболския
Охоо виждам много нарушения на гореспоменатите закони. Ще имам много клиенти!![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Ма къв си ти, че да ти доказвам каквото и да е било бе, мишка? Вярвай в каквото искаш. Вярвай, че не живееш в мизерна панелка, вярвай, че не си беден, нереализиран нещастник. Кат си толкова Ентелегентен не завиждай бе, аз ли те карам да ми завиждаш?
Тия от психодиспансера да вземат да те приберат тебе, че всеки път като взема да ти набивам чумберите и да те гавря, че живееш в панелка и полудяваш от завист и яд.
Ти си простата, душичко, нарочно съм го написал така.
Кой ше ти подари апартамент за 100 хиляди лева бе, малоумник?![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-13-2012 на 13:00
хахахахаха бмв пред голфо всичко е бавно
и все ми е тая кви пари имаш и де живееш пред винкело всичко е равно иди говори на него тия неща
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ямбой, на фолио или на помпа хАбиш хероина че постигаш такъв дълготраен ефект?![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
100 хиляди лева... хахахахахаххаха, ебаси стотинкаджиите...
Сори, наскоро си купих трети апартамент в Банско, че идва ски сезона, а ремонта на другия ми апартамент и обзавеждането вече почти стъпи на обявената от теб стойност. Знам, че искаш да се направиш на велик, ама ти докато мечтаеш, други правим пари.
Все пак лек и успешен ден ще ти пожелая, защото явно за теб е върховно постижение да имаш някакво мижаво апартаментче в Ямбол. Дерзай и мечтай {}
този който, като се логаутне от форума, продължи ги има тези неща![]()
оу,ма той и извън българия ли ходел..
и защо всички казват че българите са прост народ![]()
О, ама душо, ти нали си черешката на тортата, повече от теб не мога да бъда.
Стой си там в апартамента ти в Ямбол ( да не цитирам к'во пише в учебника ми по геоикономика ТОЧНО за твоят скъп град ) и не ми обяснявай на мен.
Шот ти си умен и силен в някъв форум, обаче като излезеш си оставаш същия див селяк. Айде, със здраве![]()
Окей, тогава аз логаутвам, излизам от огромният си апартамент на центъра на Ямбол и отивам да си покарам БМВ-то. А ти нали знаеш - кийп дрийминг.
Цитирай, че ми е интересно? Ама ще е добре и да кажеш издателство и т.н за да мога лично да ги осъдя ако пише някоя глупост. И сори ама мен не можеш да ме свързваш с думичката "селяк", защото никога не съм имал село, факт!
Последно редактирано от Afternoon : 11-13-2012 на 15:06
Интересен живот живееш - от огромния си апартамент в центъра на Ямбол, после да си караш БМВ-то... много завиждане ще падне... аз мисля да отида на някакво ресторантче с жената, а после да гледаме Cloud Atlas на кино - някакви скучни неща в сравнение с живота на ямболския бонвиван, бохем и известен режисьор на нискобюджетни форумни филмчета с фантастична насочност.
" .. регионалната политика се ориентира към пряка активна намеса на държавата, насочена към стимулиране развитието на периферните гранични райони, обръща се внимание на слаборазвитите окръзи - ... ЯМБОЛСКИ, Търговищки, и др.", " Периферни - това са най-изостаналите и много рядко населени райони .. "
Мда, сега точно и издателство ще ти кажа - университетско издателство е, лично те каня да дойдеш в университета ми да ти покажа учебника на живо, дори с доцентката, която го е писала, ще те запозная![]()
Тва са пълни глупости, доцентката ти е тъпа овца, лично ще й го кажа. Университетско издателство? Кой им вярва на тия бе? Ква е тая доцентка която ги приказва тия работи я кажи име? Ямболският регион бил слабо развит, изостанал и много рядко населен:
Площ 3 335.5 км²
Население 131 447 (2011)
Гъстота 39,4 души/км²
Етническa групa (2011):[3]
Българи: 106 884 (86,85 %),
цигани: 10 433 ( 8,48 %) турци: 3 600 ( 2,93 %), други: 2 145 ( 1,74 %
Кой окръг може да се похвали с толкова малко цигани? Само в Шопия има поне 10 пъти повече мангали. Питай я тая тъпанарка дали някога е идвала в този регион, че говори такива ужасни глупости...
" Я̀мбол е град в Югоизточна България. Той е административен център на Област Ямбол, както и център и единствено населено място на Община Ямбол. " - нещо да ми кажеш? Колко си жалък само.
Ти чуваш ли се бе? Кой им вярва, ти нормален ли си? Тая жена е постигнала 200 пъти повече от теб в живота си, не е станала доцент заради добрата воля на другите.
И кво, да не мислиш, че малкия брой на циганите го прави МНОГО развит? Я вземи се образовай малко. Площта ако ще и 80 милиона кв.км. да е ПАК НЕ ГО ПРАВИ РАЗВИТ.
Личи си колко си плиткоумен.
то щом нема мангали те са се преселили щото нема кво да крадатсмятай колко сте развити
![]()
има нещо такова .. за София ще ми обяснява - може да е Шопия, обаче е даже и агломерация.
А ти, понеже си ВЕЛИК ГРАЖДАНИН, нямаш даже едно стадо овце около теб, което да те заплюе дори.
Живуркай си там, с 10-те хиляди мангала, тъпанар с тъпанар.
П.П. Продължавай да си вярваш, че сте над 100 хиляди жители в твоя любим Ямбол.
Филмар.
Последно редактирано от Wednesday666 : 11-13-2012 на 16:06
Кой ти говори за Ямбол, какво го споменаваш въобще? Нали говориш, за Ямболският регион ма? Да дойде тая путка майна да види с очите си колко не е развит. Един от най-развитите е. Естествено, че малкия брой на циганите го прави развит. Кадето няма цигани има и развитие. А да не говорим за Ямбол пък, че при население от 70 хиляди души има Технополис, Техномаркет, Техноцентър, Билла, Кауфланд, Лидл, Пени и въобще абсолютно всички големи магазини от най-известните и големи търовски вериги, които ги има и в Шопия. Тая жена не може да ми се хване на малкото пръстче на знанията, да не говорим, че взима месечно сигурно 10 пъти по-малко от мен! Доцент станалa, то и професор Вучков е професор ама никой не го ебава?![]()
То и в моя град има Кауфланд, Лидл, Техномаркет, Технополис, Мол ама не е развит, даже е пред фалит.