- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Татус на гърдата, помощ!
Добър вечер или по-скоро сутрин, та искам да ви помоля дали може да дадете линкове на хубави татуси за мъже горе/долу на това място на гърдата - http://85.14.28.178/tialoto/files/ar...fc1316660d.jpg ... Да не е много голям, но не и твърде малък. Благодаря предварително![]()
Татуса трябва да е символ на нещо важно и бляблябля за теб. Защото ще ти омръзне.
Честно казано аз още не знам кое е толкова важно за мен, че да си го нарисувам на кожата ..
Тогава може би е по-добре да изчакаш и да разбереш, отколкото след година да се гледаш в огледалото и да се питаш "Къде ми беше акъла".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
написете несто жазно завас и завасето его
От доста дълго чакам, а и вече мисля, че съм готов да си направя, а и имам позволението на родителите ми. Мисля да са някакви зарове или някъв символБлагодаря ви за помощта
![]()
Кажи какво искаш. Картинка някаква, символ, трайбъл... Обясни. Не само да искаш татуировка, която не знаеш каква искаш да е и да питаш по форуми. Тука много хора могат да се изкажат точно те какво биха си татуирали, но става въпрос за теб.
Знаеш ли какво символизират заровете? Не си прави нещо, само защото е красиво и седи яко. Вложи някакъв смисъл, все пак ще ти е за цял живот.
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o
http://thelyricwriter.hubpages.com/h...s-And-Meanings
прочети им значението поне, преди да си ги татуираш.
Иначе е изключително тъпо да искаш татус, без да знаеш какъв..просто да има някаква картинка там.
Истински добрите татуисти няма да те приемат изобщо, ако не знаеш какво искаш и не влагаш нищо в това. Човекът при когото аз ходя, директно връща такива хора с думите "отнасяйте се отговорно към това, което ще носите на кожата си цял живот". И довиждане. Не го прави само защото е яко. Изчакай още малко и тогава прецени.
@heartshapedbox Това съм го гледал повече от 15 пъти / ;д
За сега мисля да е тигър или лъв (само главата) и надпис отгоре и отдолу. И да седи на гърдата![]()