.
Отговор в тема
Страница 110 от 199 ПървиПърви ... 1060100106107108109110111112113114120160 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 726 до 2 750 от общо 4966
    Мега фен Аватара на galaxy29
    така е, но може да не е имала това предвид неграмоткова

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Ама чакайте малко, тя никъде не е споменала, че гаджето й е налагало да готви... :д

оле нелиндо мислим еднакво тази нощ

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Ама чакайте малко, тя никъде не е споменала, че гаджето й е налагало да готви... :д
    не е, да, тя не обича да готви, но му е готвила, значи тя робува на стереотипи, че жената трябва да готви
    и да, не готви у тях си, търтейства, ама за другите се показва като голямата готвачка
    ми жалко е, сори

П.П. Все пак ще се върна на темата и да кажа, че днес си правих палачинки с овесени трици, уж по- диетично, хаха, обръщам опаковката и те са само въглехидрати, демек по- добре да си ям нормални палачинки
    Последно редактирано от therichbitch : 10-03-2014 на 22:51

Град
    София
    Therichbitch, твърде крайна си и ми е малко странно, че не схващаш някакви елементарни неща.

Първо, всеки расте в различна семейна среда - на един му готвят 20 години, друг 20 години го разкарват по ресторанти и му поръчват храна, трети от 10 годишен го оставят сам да се оправя с приготвянето на храната, която ще яде (не с набавянето й) и т.н. Така че това какво кой какво заслужава далеч не се определя от това дали той те ебе и дали те ти готвят 20 години. Факторите са много други.
    Второ, за мен има огромна разлика между обичта към родителите и тази към партньора, отношението е различно просто. Аз обичам да готвя и ми доставя удоволствие, когато го правя за любимия ми обаче нещата стоят по много по-различен начин - старая се много повече, вълнувам се много повече, правя го с ужасно много любов и загриженост. За нашите ако готвя, изобщо я няма тази тръпка, просто защото са ми родители и ги възприемам по различен начин.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    не е, да, тя не обича да готви, но му е готвила, значи тя робува на стереотипи, че жената трябва да готви
    и да, не готви у тях си, търтейства, ама за другите се показва като голямата готвачка
    ми жалко е, сори
    О, Боже.
    Различните хора отключват различни твои желания и качества. Това не означава, че се правиш на еди каква си за пред другите. :Д И това, че не готвиш, не те прави търтей.
    Най-малкото тя трябва да сготви за себе си. Какъв е проблемът, готвейки за себе си, да сготви и за него? :Д Да не говорим, че никъде не е казала, че само тя е вършила това.

Град
    София
    П.П. Все пак ще се върна на темата и да кажа, че днес си правих палачинки с овесени трици, уж по- диетично, хаха, обръщам опаковката и те са само въглехидрати, демек по- добре да си ям нормални палачинки
    Само дето една значителна част от тези въглехидрати са фибри, а една незначителна - захари.
    Последно редактирано от Naive : 10-03-2014 на 23:08

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    старая се много повече, вълнувам се много повече, правя го с ужасно много любов и загриженост. За нашите ако готвя, изобщо я няма тази тръпка, просто защото са ми родители и ги възприемам по различен начин.
    крайна съм, да, но това не означава, че не разбирам за какво иде реч, просто казвам нещата по такъв начин, че да предизвикат съответна реакция,
    това, което се опитах да намекна по очевидно твърде индиректен начин, е да не се приемат наистина близките хора за даденост (казвам наистина близки в контекста на средната възраст на тийн форум, където едно 80% от връзките се разпадат рано или късно, т.е. тези хора минават и заминават, когато вече създадеш семейство е друга тема)

П.П. Абе знам ги аз приказките за фибрите, нещо не ме влекат много, здравословното хранене не е за мен, ако ми е писано ще умра на 90, пушейки по 2 кутии цигари на ден
    Последно редактирано от therichbitch : 10-03-2014 на 23:13

съгласна съм с нели
    може пък родителите и да я малтретират ;/
    или да е направила пожар някога и да не и позволяват да припарва вече до кухнята
    или пък да не оценяват кулинарните й изяви и тя да няма стимул
    варианти много
    да и този с пиклите, които не ценят родителите си, а само фалосовите им другарчета го има
    но не е единствен такъв, както ти го изкара, ричи
    и това че не обича да готви, не значи, че въпреки това е невъможно да и се прииска да измайстори за гаджиту

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    както ти го изкара, ричи
    така ли ме кръсти

да, но прошепнато ще звучи по-хубаво

Град
    София
    Не е непременно да възприемаш родителите си (както и роднините си) за близки хора. Нито пък това дали ги приемаш за даденост се определя точно от това дали ще им готвиш. Примерно тате предпочита да яде месо и ястия без месо не му се нравят особено. Аз пък не обичам да приготвям месо, съответно на него не му готвя често.
    Просто се изказваш не на място.

П.П. Абе знам ги аз приказките за фибрите, нещо не ме влекат много, здравословното хранене не е за мен, ако ми е писано ще умра на 90, пушейки по 2 кутии цигари на ден
    на мен лично ми харесва да е средно положение
    нито някакво прекалено здравословно, нито само джънко фуутинки всекидневно
    все пак грехът е за да му се насладиш

Град
    Sofia
    Глупости, просто доразвивам бъдещата си тема за дисертацията ми за неблагодарността и психичните отклонения при младото поколение.
    Замисли се, ти ми даваш конкретни примери баща ти какво точно обича, което също прави изказването недостатъчно адекватно на общите закономерности, галакси дава пример, че може да я тормозят и тя да не ги цени, това също сами по себе си са само догадки, аз просто предлагам да се погледне ситуацията от определен, конкретен ъгъл, правейки конкретно предположение, точно като теб, само че извеждайки поукаа от него.
    И аз не обичам да мъкна тежко, но ако майка ми не може, ще мъкна. примерно. само казвам

Град
    Sofia
    на мен лично ми харесва да е средно положение
    нито някакво прекалено здравословно, нито само джънко фуутинки всекидневно
    все пак грехът е за да му се насладиш
    аз бях решила един месец да се храня здравословно, че четох някъде, че било хубаво, хаха, шегувам се, четох, че силните боли в главата могат да са предизвикани от токсини, резултат от много неправилно хранене, та исках да се пробвам да ям само полезни неща един месец и да видя как ще се почувствам, амааааа няма да ми се получи I guess

сори за дабъл пост-а, но ще трябва да призная, че предвид трипъл поста на Naive, не е много искрено извинението

сетих се за още един вариант
    МОЖЕ баща й да е психопат и да се възбужда от ръчичките и които размесват тесто ;//

кога най-сетне ще говорим за мен
    кажете някоя хубава дума де

е просто започни да ядеш балансирано, не е нужно да е САМО здравословно, пък и именно в баланса е тайната
    и можеш да си направиш детокси дей/дни - вода, чайове (ама не студени нестита :д), плодове и сперма може

Град
    Sofia
    вода, чайове (ама не студени нестита :д), плодове и сперма може
    демек ябълки и секс, звучи.. детоксикиращо

скролнах назад в темата и като сме заговорили за здравословно, това изглежда мн яко http://metro.co.uk/2014/08/30/if-you...r-you-4851261/

а пък на тая Ванила сайтът ѝ е малоумен, "за хора с претенции", само му видях заглавието и зарязах
    Последно редактирано от therichbitch : 10-04-2014 на 00:00

дам, охххх огладнях ;/
    представям си какъв оргазъм задвижва тази пица

иначе дам, фрешове също може и доста други неща, но ти ще си погледнеш

Град
    Sofia
    дам, аз ям бая плодове и зеленчуци, пия фрешове, смутита и т.н., но просто рядко се сдържам да не си хапна едни такива пържени картофки като на снимката и да си налея кола да им прави компания :Д

ричи, би ли коментирала питанката ми за надценката

Град
    Sofia
    пълна съм с коментари, но къде е тая питанка :Д

ето
    а относно надценката, аз се изказах малко прибързано
    съгласна съм, че е нужна
    но стига да не е шменти
    ванилка всъщност наистина си е с правото за такава
    на някои места, meli melo paris (не е хранително, но това ми хрумна) примерно, точно си шмекеруват според мен
    аз бях попадала на разни солидно оценени неща там, които в primark ги имаше същите, на съвсем нормални земни цени
    интересно ми е вие на какво мнение сте за това, защото не съм сигурна, дали съм в правото си?

Мега фен Аватара на 102
    пълна съм с коментари
    тъжно

Мега фен Аватара на 102
    всичко е със 150-200 % надценка
    кво толко чудно има
    като има кой да и купува сладките или там квото е (не съм отварял сайта) и и върви бизнеса едва ли и дреме кво мислите вие
    все пак е за печелене
    не само за удоволствие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си