.
Отговор в тема
Страница 122 от 198 ПървиПърви ... 2272112118119120121122123124125126132172 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 026 до 3 050 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Регистриран на
    Oct 2008
    Град
    Sofia
    Мнения
    5 536
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    ядете ли по тва време
    ям, като ми се прияде
    simple as that

  2. #2
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    аз за повече хора правих и взех голям, но има и малки хлебчета :д
    поотделно ми се губи смисълът, много изолирано ми изглежда ;/
    онзи ден ме мързеше да си направя салата и се набутах в на сестра ми и тя ме биеше през пръстите :д

    ядем да, но не и сега :д

  3. #3
    Мега фен
    Регистриран на
    May 2007
    Град
    В деколТето тИ
    Мнения
    3 103
    басии кога ще го кача това ниво, поне да ми даваха парици, като на анархи ама не :\

  4. #4
    Мега фен
    Регистриран на
    May 2007
    Град
    В деколТето тИ
    Мнения
    3 103
    все още ли си в добро настроение

  5. #5
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Регистриран на
    Apr 2012
    Мнения
    7 820
    То моето беше по-скоро натравяне. Беше на първия учебен ден в 8-ми клас, бях в много голяма еуфория, ядох една салата и след половин час изпих едно бяло фрапе. Сурова/консервирана риба с мляко не се яде по принцип, но кой да го обмисли.

    Вече ям в малки количества, но все още ми е притеснено след 3 дена едвам ставане от леглото и една седмица на орбазон.

  6. #6
    Аз редовно ям риба с млечни продукти и нищо ми няма. Винаги съм си мислела, че това е по-скоро мит.

    Руколата и царевичната салата са много по-вкусна от всякакви други треви според мен.

    Днес нямаше риба тон, затова сандвичът е с яйце.
    [color=#B22222][size=3][b]


    Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

  7. #7
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Регистриран на
    Apr 2012
    Мнения
    7 820
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз редовно ям риба с млечни продукти и нищо ми няма. Винаги съм си мислела, че това е по-скоро мит.
    Е, зависи. Всеки организъм реагира различно. Възможно е и млякото да е било пресечено, знае ли човек.

  8. #8
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Е, зависи. Всеки организъм реагира различно. Възможно е и млякото да е било пресечено, знае ли човек.
    браво, научила си си урока


    аз рукола обичам, но по мъничко

    а сирене май само обикновено краве и овче си обичам
    козе рядко може да ми хареса, в повечето случаи го ям насила, защото е полезно и го мешам с разни неща, че да не го усещам
    синьо обичам само в на братовчед ми млечния дресинг
    кашкавал и пармезан обичам
    и всички останали са ми гадни май

  9. #9
    Повече от фен Аватара на Dollie
    Регистриран на
    May 2011
    Град
    Moon~ :)
    Мнения
    350
    Оо и аз сирена много обичам, с изключение на козе.
    Моцарела, Филаделфия, Синьо, Пармезан.. ммм

  10. #10
    anonymous708973
    Guest
    Да ви кажа, не съм се зачела подробно да видя дали има основа за подобно твърдение, но и аз от малка не ям риба със сирене или яйце. Вкъщи никога не се е правила риба със сметанов сос, като се замисля. А аз много обичам салата с риба тон и йогурт дресинг, но бая се позамислих преди да се осмеля. Нищо не ми се е случвало досега, а дори съм използвала готов дресинг.

  11. #11
    Повече от фен Аватара на Dollie
    Регистриран на
    May 2011
    Град
    Moon~ :)
    Мнения
    350
    И аз съм яла риба със сметанов сос, облизах си пръстите иии нищо ми нямаше. Може би е до организъм.

    А иначе рукола и магданоз са двете зелении, които най-много мразя.
    Бях се объркала веднъж от Метро да си взема готова нарязана зелена салата и се наложи да отделям руколата, която не бях забелязала, а беше доста в пакета (puke)
    Последно редактирано от Dollie : 10-20-2014 на 16:03

  12. #12
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    e да и крема и топено и пушено обичам :д

  13. #13
    anonymous708973
    Guest
    Наричат се макарони

  14. #14
    Мега фен Аватара на Ewok
    Регистриран на
    Apr 2010
    Град
    The Moon of Endor
    Мнения
    5 775
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Наричат се макарони
    Ако говориш за рецептата, която аз съм пуснала, това определено НЕ СА макарони.

  15. #15
    Повече от фен Аватара на Dollie
    Регистриран на
    May 2011
    Град
    Moon~ :)
    Мнения
    350
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Ако говориш за рецептата, която аз съм пуснала, това определено НЕ СА макарони.
    Да!!

    Благодаря ти много!

  16. #16
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Ако говориш за рецептата, която аз съм пуснала, това определено НЕ СА макарони.
    Защо да не са?

    Eдит: аааа, заради бадемите ли?

  17. #17
    Супер фен Аватара на Naive
    Регистриран на
    Jul 2010
    Град
    София
    Мнения
    2 295
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защо да не са?

    Eдит: аааа, заради бадемите ли?
    Първо - дори на външен вид не приличат на макарони. Нито си имат полички, нито са толкова фини и нежни.
    И второто и най-съществено - тестото за макароните е коренно различно - тук има масло, обикновено брашно, мляко, сода и какво ли не, макароните са от ядково брашно (най-често бадемово:Д), белтъци и захар.

  18. #18
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Първо - дори на външен вид не приличат на макарони. Нито си имат полички, нито са толкова фини и нежни.
    И второто и най-съществено - тестото за макароните е коренно различно - тук има масло, обикновено брашно, мляко, сода и какво ли не, макароните са от ядково брашно (най-често бадемово:Д), белтъци и захар.
    Благодаря!

    Хора, утре ще споделя с вас рецепта за турска супа с червена леща (ще си едитна поста) - не съм я пробвала, но ще се направи следващата седмица. Напомням, че лещата не е завършен протеин, затова е хубаво в дневното меню да се включи филийка-две хляб.
    Ядките също биха я допълнили до пълноценен протеин, поставям си за цел да измисля салата с леща и ядки :д

    Опа, ето идея - http://www.splendidtable.org/recipes...ampaignId=7697 - ще се редуцират съставките обаче, това ми се вижда твърде голяма занимавка за рано сутрин.
    И това, обаче без чесън по очевидни причини - http://www.pinterest.com/pin/558516791260746302/
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-21-2014 на 23:52

  19. #19
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    е луда ли си
    щом пинкилота казва, че са макарони, значи няма място за разискване

  20. #20
    Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Регистриран на
    Oct 2011
    Мнения
    4 882
    Леле доста принцеси хапвам в последно време. Някои правили си принцесите по някакъв различен начин (добавя някоя подправка, слага яйце в каймата и пр.) ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

  21. #21
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    да, аз си ги правя и по на далматинчо рецептата, но вие не може по нея и да не сте му писали лични за рецепти, защото ще разбера и ще стане лошо
    но ще ви кажа подобна
    филийка намазана с масло, резенче домат и настърган или на резенчета кашкавал отгоре, поръсвате с черен пипер и слагате в сандвичарника
    за това се сещам, освен класическата
    Последно редактирано от galaxy29 : 10-20-2014 на 19:08

  22. #22
    Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Регистриран на
    Oct 2011
    Мнения
    4 882
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    филийка намазана с масло, резенче домат и настърган или на резенчета кашкавал отгоре, поръсвате с черен пипер и слагате в сандвичарника
    за това се сещам, освен класическата
    + може да се намаже и майонеза отгоре и отдолу и към т. нар. сандвичарник
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

  23. #23
    Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Регистриран на
    May 2012
    Мнения
    7 489
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    да, аз си ги правя и по на далматинчо рецептата, но вие не може по нея и да не сте му писали лични за рецепти, защото ще разбера и ще стане лошо
    но ще ви кажа подобна
    филийка намазана с масло, резенче домат и настърган или на резенчета кашкавал отгоре, поръсвате с черен пипер и слагате в сандвичарника
    за това се сещам, освен класическата
    Филийка, намазана с масло, отгоре резенчета домат, под тях резенчета шунка, отгоре кашкавал на плочки, ама тънки, по 2мм, ама между шунката и кашкавала малко зехтин, може пиперончино (демек лют), над кашкавала босилек и след като се изпече в сандвичарника, декориран с магданозче отгоре.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

  24. #24
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    не, звучи гадно и претруфено

  25. #25
    Голям фен Аватара на Lourenço
    Регистриран на
    Mar 2014
    Мнения
    527
    ^Какво е сандвичарник?
    Иначе много обичам сандвич със зеленчуци пекани на грил. Особено моркови..ом ном ном

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си