 
- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
 Отговор в тема
 Отговор в тема
			
		
		еми да именно бобена яхния се казва
баш гъстият е боб на фурна :д
 
			
			А така! :д
Ewok в Мастършеф ли ще участва? И какво е това предаване?
Днес направих толкова люто пуешко на тиган, че на мъжо му прилоша :X
Разправяше ми как бил гледал документален филм за яденето на люто и как е напълно възможно да се припадне и как в Берлин имало някакво много известно място за ядене на къривурст, където за определени степени на люто искали дори лична карта. Леле, уплаши ме, бях готова да викам линейка.
мда, 10х за изображенията нямах си и на идея как изглеждат
на момичето горе си изглежда като перфектна бобена супа
Щом е бобена чорба, а не яхния, е добра консистенцията. Аз лично обичам редичка бобена чорбица.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
как искам да съм на мястото на човека на който ще се оплачете че супата ви е рядка и да ви излея бульона на главите
Ама аз не съм тръгнала да се оплаквам, просто си говорихме с моичкия. :Д
Иначе ти казвам, че АЗ не я обичам толкова рядка, колкото я е направила Л. /не ми се преписва ника, извинявай предварително :Д/ и че като цяло е хубаво да е една идея по-гъста.
Тази на снимката ти показва и какво имам предвид под една идея по-гъста.
тоз гъстия боб кат го видим и ми се приисква да запратя купичката у стената
бобецът си е чорбица
не щем ЯХНИЯ
не щем на фурна
дами, записвайте си в тефтерчето
хаха, смешно е...давате снимки на основно и супа, ама щом не правите разлика по снимки, не бих ви пробвала приготвеното евър..
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
аз пък вчера ядох гигантски боб от консерва, пукнете от завист
^Като каза гигантски боб, се сетих, че преди около 2 седмици ядохме гигантски червен боб вкъщи /досега не бях опитвала какъвто и да е червен боб/ и се влюбих просто. :Д
Ааа, червен боб. От месеци се каня да си го сваря, да му сложа червен лук и червена чушка и да си го хапна на салатка^^
веднъж си направих салатка от червен боб, червен лук, печени червени чушки, царевица и сирене + зехтин, лимон, сол и мааалко лют пипер
е, направо си облизах пръстите, супер засищаща е и сиренето е прекрасна добавка към цялата смес
нямах тортили, но мисля, че много биха отивали
Браво , сега ми се яде боб.