- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
той не мисля, че го каза с лошо, а напротив ^^
и жалко, че не го е снимала и нарязан, щом е с боровинки сиг е шарен и с приятенненна вътрешност ;/
иначе има и домашни кексове с други форми, торияно -.-
а пък яденетата ви изглеждат хубаво, освен на буда, но сиг й е вкусно ;/
Последно редактирано от galaxy29 : 03-19-2015 на 23:54
Много ви е бедна фантазията значи. Един обикновен кекс също може да се направи красив, примерно като се сложат листа мента отгоре. Но този като го гледам, хич не му се е получила консистенцията, защото се e поразпаднал, а и пудрата захар не е поръсена равномерно.
оф...
не се е поразпднал, разпукнал се е, хубавите кексове се разпукват ^^
и според мен си е симпатичен, ко като не е поръсена равномерно, тва да не е фон дьо тен в/у лице, че да е нужно равномерно -.-
а пък аз ходих до една хубава сладкарничка да взема торта за баба ми, че ще става на 90, взех и такава с домашен крем и еклери и взех за вкъщи скалички, отдавна са ми се дояли, а там ги правят мн вкусни, май не бях яла от детството, когато майка ми ни водеше там за 1-ви юни, а наскоро се бях сетила и за едни обикновени пастички, дето пак са ми приятенен носталгичен спомен, такива шоколадови, с цветче сметанка отгоре и боднато в нея шоколадово топче
и нали ви бях казала, че ще правя торта по случай денят на числото пи за училище на сестра ми, дам, правихме, ама не бях особено доволна и реших, че не е за снимка ;/
покажи снимката де, стана ми много любопитно![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Ама ти си била много грижовна, кой да предположи. Много се радвам за баба ти, да ти е жива и здрава и да ви радва още дълго време.
:д благодаря и чак пък много, има още ко да се желае
иначе аз не я снимах.. ;/
галаксино видя ли как беля мандаринките, мислех, че ще ти хареса скрития намек :с
:д дам видях {p}
ама да знаеш, че хич не обичам пенис колани, по-добре едно дилдо/вибратор в ръчичка... ;/
Мен да питаш, направо ръчичка. Поне си е натурално, не е пластмаса и подобни шитове.
и ръчичка, ама понякога и някои играчки са приятни ;/
Аaa, нищо му няма на кекса. Красив си е, с перфектна констистенция, равномерно поръсена пудра захар.
ей знаете ли ко
днес тръгвам за село, взимам тортата, кутията се скъса, а беше от здравите, ама аз закъснявах и бързах, както винаги и нещо й направих в бързината и бях взела котешка хр за котките на село и на спирката някво улично коте я подуши и му сложих една шепичка и нали съм си оставила тортата на пейката и нещо съм се отнесла и по едно вр гледам котката си мушнала лапичката в дупката на кутията, там дето е издълбан надписа на сладкарницата, ама видях навреме и не беше си откркаднала мн и като стигнах го отрязахме тва и беше малко огризана, ама ко да се прави :д
а дам и освне, че си пожелах желание от свещичките, като се прибирах видях и падаща звезда![]()
това надменен смях тип пинкпантер ли е или е приятен смях ;/
(искрен приятен смях). Много сладко това с котката. На Лоренцо ябълковия пай ще го сънувам тая вечер.
Моят смях е само приятен и звънтящ
Стана ми мило, че си дала на уличното коте от храната. (котешката, другата то само си я е взело)
И аз винаги се спирам и мн обичам тези животинки.
https://www.facebook.com/video.php?v=344066909084374
Последно редактирано от therichbitch : 03-21-2015 на 18:51
^^ дам и на село тва дето отрязахме го дадохме на тамошните котки и им се ослади, то принципно не е хубаво сладко да им се дава, ама според мен по малко не е лошо :д
Нямам идея, но са душички сладички, искам да ги гушкам.
Какво мислите за журито в Мастършеф?
Много искам да видя този с татусите каква източнс манджа ще спретне
Хммм, дали мога да си го изтегля от някъде предаването? Има ли го в Замунда?
връщам се от библиотеката след часове микро и мъжо прави палачинки. Бурканът с нутела - на масата.
Ох, такова съкровище е, ще го изям. След палачинките.
http://masterchef.btv.bg/
Тук го има, на мен ми се отваряше сайтът на бтв.
Skate, чаена лъжица с какво?Мога да премеря, ако ти е спешно
![]()