- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Оооох тема броколи!! Най-елементарното ястие от броколи за мен е задушено/сварено с лъжичка Вегета. Иначе любимото ми е броколи с пикантен доматен сос на фурна, или зеленчукова супа с броколи, или на грил..ммм! Има и сумати други не веган рецепти, примерно броколи с пилешко на фурна, "stir fried" с бекон...
краставица с оцет => защо не и краставичка с лимон, някои го ползват вместо оцет :д
Добре шефче, тогава нещо по- сложно
Диня на пара, т.е. задушена диня?
и как тъй ще се задуши
тоя лимонов сок да го инжектирам вътре ли със игла и спринцовка или кво
не знам вие как задушавате ама аз си имам един ~пластмасов уред за готвене на пара
пластмасова прозрачна тенджера (т.е. 2 една върху друга) и отдолу резервоарче с мн малко вода
слагаш малко вода и двете тенджерки една върху друга и то парата минава през всичко и останалите капки по зеленчуците пак се връщат надолу и процеса се повтаря
пускам го на 30 мин и всичко е готово
та тая краставица нали е само вода как така
http://prikachi.com/images/902/8013902m.jpg
чийзкейк от сестра ми и майка ми за мен, не съм го опитала още, ама съм сиг, че ще е много вкусен :д
вие май много си угаждате
чийзкейковете са ми любими
само да не са домашни
чак пък много :д
и си луд.. те домашните са най-вкусни ;/
ми домашен не съм ял
но го свързвам с несъвършенство или по- ниски вкусови качества
и то луд не в хубавия смисъл ;/
а това, дето си мислиш е обратното :д
на мен любовта ми минава през стомаха
кога ще ми врътнеш един домашен кейк
никога ;/
добре де.. на форумния протест може да донеса за сила
какъв форумен протест
ще си правим форумен лагер, на морето, с лагерен огън, и страшни истории, и цвърчащи кебапчета на шиш
Аз съм зле, имаш РД :д да и кейкчето го доказва
ЧРД да си жива и здрава и много щастие и любов
с някой любовник
:д
благодаря
форумният лагер може да е под формата на протест..
Честито и от мен, жива и здрава и така нататък баналности.
Много готин чийзкейк са ти направили, аз на моя РД получавам някви гадни купени торти :/.
Аз пък имам приятел, чиято майка е сладкар, та винаги на рождени дни тя ми прави тортата. И обикновено е подарък от аверите, мда.
благодаря и на теб и дам, пожелават ти и твойте близки да ти направят, сръчкай ги :д
честит рожден ден, галакси, бъди здрава и живей красиво : )))