- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Очертава се доста работи да правя и се вълнувам записвам като ненормална и голям пазар ме чака утре.благодаря галакси за линковете то е от един и същи блок но малко ми забиваше компютара тъй като си е на възраст горкичкия няма да препуснада пиша след рождения си ден как е минало вечерта.Ако намеря и друга форма бих направила точно такъв кекс като на баба но бих искала да опитам и дургия който пишах по-нагоре който е от картофи и чушки може и двете ще видя.Видях вариция на бисквитена торта по-опростена и относно млякото пишише пълномаслено ако има проценти кой процент е най-подходящ за тази работа?
еми по-голям, повече от 2% :Д
иначе може картофен кекс, въпреки че според мен питка е по-добре, ама ти си знаеш
и ето за точно като твойто зеле http://www.receptite.com/рецепта/пря...е-и-ориз че аз нещо съм се отнесла и съм дала без ориз и нали е показано кое как и ти може да си добавиш морков и да не запичаш, щом искаш
хм, видях в биллата броколи и се присетих колко вкусни ядох на едно събитие дето хранихме дечица здравословно ;д таа кажете хубави рецепти с броколи, моля :3
не знам ;/ не мога да си ги представя вкусни броколите ;//
какво събитие, йоли от 24китчан май беше организирала такова или джеймито
Ненавиждам броколи, но вероятно за човек, който обича, ще са много вкусни запечени със сирена на фурна. Бих сложила синьо сирене на всяка цена.
Ах, каква вечеря спретнах - сьомга на грил тигана в главната роля. Няма такъв разкош, никога няма да разбера хора, които предпочитата да притъпят вкуса на рибата с всякакви сосове. Че тя е просто разкошна със сол, пипер и мъничко лимонов сок!
мм събитието беше "ден на здравословното хранене и готвене с деца", не помня кой го организираше точно, ама имаше от нестле и капи представители ахах ;д и тия шефовете петров и кви бяха другите. за всяко дете имаше приготвена порция и те естествено оставяха броколите (май бяха само сварени и овкусени) и аз тъй като бях гладна (на нас не ни даваха да ядем ахах) и тайно им ги изядох, затова съм останала с добро впечатление от броколите ;дд
никога няма да разбера хора, които предпочитата да притъпят вкуса на броколито с разни мухлясали сирена
да ви кажа какво симпатично нещо си приготвих (идеята дойде от картинка из нета, може би от 9гаг). сложих малко зеленчуци във формички за мъфини и допълних формичките със смес за омлет. може да се сложат различни неща във всеки мъфин. ^^
дъгичка, аз харесвам броколите леко задушени с масло (без да омекват напълно). харесвам е силна дума, ама нали имат здравословна аура и ми се случва да се подведа ^^
Последно редактирано от Deadlock : 03-27-2015 на 20:44
Ох, аз пък толкова обичам броколи <3
Правя си ги задушени заедно с морковчета, гъбки и други зеленчуци, каквито има под ръка + лимон. Крем-супичка също правя от тях, запечени със сирена и/ли сметана също са чудесни, вкусни са и в омлет, на пица, пък и сурови в салата..абе не съм критерий аз, любими са ми и ги ям по всевъзможни начини. ;д
Оооох тема броколи!! Най-елементарното ястие от броколи за мен е задушено/сварено с лъжичка Вегета. Иначе любимото ми е броколи с пикантен доматен сос на фурна, или зеленчукова супа с броколи, или на грил..ммм! Има и сумати други не веган рецепти, примерно броколи с пилешко на фурна, "stir fried" с бекон...
краставица с оцет => защо не и краставичка с лимон, някои го ползват вместо оцет :д
и как тъй ще се задуши
тоя лимонов сок да го инжектирам вътре ли със игла и спринцовка или кво
не знам вие как задушавате ама аз си имам един ~пластмасов уред за готвене на пара
пластмасова прозрачна тенджера (т.е. 2 една върху друга) и отдолу резервоарче с мн малко вода
слагаш малко вода и двете тенджерки една върху друга и то парата минава през всичко и останалите капки по зеленчуците пак се връщат надолу и процеса се повтаря
пускам го на 30 мин и всичко е готово
та тая краставица нали е само вода как така
Добре шефче, тогава нещо по- сложно
Диня на пара, т.е. задушена диня?
http://prikachi.com/images/902/8013902m.jpg
чийзкейк от сестра ми и майка ми за мен, не съм го опитала още, ама съм сиг, че ще е много вкусен :д