- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
стана ми интересно как постигна ефекта с целувката?
аз днес правих печен омлет от яйца, тиквички и сирене, вкусно беше, но заради яйцата и сиренето, тиквичките все ми стоят едни такива блудкави каквито и да ги правя..
Рисувах ги с четка за червило и оцветители върху тънък слой пудинг![]()
от тази рецепта днес (без горчица)http://www.kulinarno.bg/recepta/%D0%...%BD%D0%B0-9112
ми се получиха тези картофи http://prikachi.com/images/258/8264258E.jpg
които си ям в момента
Как съм в кухнята - исках да направя вечеря, и намерих в хладилника 4 кренвирша, 2 яйца, лук, гъби и доматено пюре, забърках ги със зехтин в тигана, сложих лимон и стана вкусно, тип студентска вечеря.
Даже снимка ми направиха, защото се случва само когато съм с приятеля ми, защото искам да му е хубаво ^^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тя е на мен, как бъркам лук в тигана ;/
После ще постна на рулото стефани
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net...38&oe=563DDE6A
https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net...69&oe=5640DB75
Тук още е горещо и не е стегнало ^^
Рънърчо, лесно беше, иначе показвам на мексиканците вкъщи какви неща ядем ние на балканите :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
не ми харесва много твойто, прилича ми на бабешко хаха яйцето ти е отишло чак на дъното, аз бих го направил квадратно
ама то за това 5 кила кайма ли отиват :Х
1кг
нали знаеш, че това са ми от първите опити в кухнята, тепърва се уча
ма пък беше вкусно !
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Късчета шоколадов кекс с горски плодове и сметана. Стоя в хладилника почти цял ден, беше студеничко, сладко и леко кисело.
Иначе утре искам да пека карфиол...обаче цял. :д някой пробвал ли е?
Lourenço,никога не съм пробвала,по-добре го накъсай на розички.
Брат ми ме накара да направя пица.
![]()
Последно редактирано от Liora : 07-31-2015 на 19:43
Ооо не! Направих го и стана супер ;Д
Сложих парченца Камембер с черен пипер и го оставих да се задуши във фурната. После го пеках без фолиото и добавих доматен сос (един голям домат, една чушка, бял пипер, малко чубрица, зехтин, сол и половин чашка вода в блендера).
Изглеждаше странно, но беше много вкусно xD
пп: Пицата изглежда апетитна.
меко сирене, с не-силно изразена миризма, като бри
има такова отстрани, забравих как се казва
ето снимка
Аз лично много обичам
Махаш ли му коричката, като го ядеш?
Преди да, сега не. Много е занимавка, разпада се, а и остава по-малко удовоствие :Д И честно казано не ми е гадна на вкус.
омном, домашна пица за вечеря <3
дейчо направи тестото, така че не мога да разкажа с подробности за него
но стана много, а направи половин доза от рецептата
половината от половината доза сложихме във фризера, а другата половина разделихме на две и всеки си направи пица
той си сложи доматен сос, пушен врат, зелена чушка и моцарела
аз си направих две малки
едната с доматен сос, песто, моцарела и домат
другата със заквасена сметана, тиквичка (леко омекната на тиган), чесън за аромат, малко черен пипер, лимонов сок върху тиквичката, пармезаноподобно сирене (беше останало малко и реших да го набутам :д), моцарела и бяло сирене. Супер вкусна стана.
Аз изядох по половин от всяка, де, много бяха като количество.
То и на Дейчо му дойде много, ама е лаком и си я изяде цялата :/
Готвя патладжан по ето тази рецепта: http://www.cookingandme.com/2013/03/...nt-recipe.html Сервирам го с пуешко и някакви макарони.
Да видим, ще едитна, като опитам.
Едит: не ме кефи. Не обичам разкашкани зеленчуци, пък и патладжанът не ми е сред любимците.
Месото стана мн крехко заради виното и лимоновия сок в маринатата.
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-09-2015 на 17:52