.
Отговор в тема
Страница 41 от 198 ПървиПърви ... 313738394041424344455191141 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    Banned Мега фен
    Регистриран на
    Apr 2011
    Мнения
    15 883
    ^ т.е. да избера по-твърди бисквитки ? добре,мерси мн,ще се пробва !

  2. #2
    Повече от фен Аватара на sian4eto
    Регистриран на
    Aug 2009
    Мнения
    358
    http://prikachi.com/images/447/6565447O.jpg - първата торта,която правя. Ще е подарък за слънчицето ми с което утре правим 8 месеца....дано да е вкусна
    `only God can judge me!

  3. #3
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sian4eto Виж мнението
    http://prikachi.com/images/447/6565447O.jpg - първата торта,която правя. Ще е подарък за слънчицето ми с което утре правим 8 месеца....дано да е вкусна
    Не че искам да съм гадна, но цветните пръчици изглеждат абсурдно евтино.

    Следващия път можеш да я украсиш с бадеми или лешници, натопени до половината в шоколад.
    Или пък да разтопиш шоколад на водна баня, да го напълниш в торбичка, да пробиеш малка дупчица и хаотично да го разпръснеш върху тортата.
    За да се запази пък романтичната тематика, винаги можеш да разтопиш бял шоколад, да го смесиш с червена сладкарска боя и да залееш/намажеш тортата.

    ВЪПРОС:
    Някоя да знае сайт/книга с рецепти за микровълнова? Изобщо... всякакви рецепти за неща, които могат да се направят в микровълнова или на котлон, но без фурна, ще са от огромна помощ. В момента се сещам само за картофен огретен и гювечета. Особено идея за мъфини на микровълнова ще е много полезна. Имам грил функция де, та положението не е трагично.

  4. #4
    Мега фен Аватара на Dagichka
    Регистриран на
    Oct 2011
    Мнения
    4 006
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Особено идея за мъфини на микровълнова ще е много полезна.
    http://kulinarnimisli.wordpress.com/...C%D0%B8%D0%BD/ не съм го пробвала още, ама звучи лесничко и вкусно

  5. #5
    Banned Мега фен
    Регистриран на
    Apr 2011
    Мнения
    15 883
    ^ добре изглежда,браво

  6. #6
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Регистриран на
    Oct 2011
    Град
    София, България
    Мнения
    11 114
    ^Е, Пантерке, стига си рязала хората :Д

    Аз направих чийзкейк с крема сирене Филаделфия, и моите момчета си облизаха пръстите.

    http://prikachi.com/images.php?images/859/6565859u.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/861/6565861L.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/863/6565863H.jpg

    Качеството е малко шит, и бащичко беше настъргал лимонова кора отгоре :Д

  7. #7
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Регистриран на
    Apr 2008
    Мнения
    6 033
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Е, Пантерке, стига си рязала хората :Д

    Аз направих чийзкейк с крема сирене Филаделфия, и моите момчета си облизаха пръстите.

    http://prikachi.com/images.php?images/859/6565859u.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/861/6565861L.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/863/6565863H.jpg

    Качеството е малко шит, и бащичко беше настъргал лимонова кора отгоре :Д
    Wow... Класически или желиран? Рецепта може ли? Изглежда адски вкусно.


    Пантерке - всичко може да се приготви на микровълнова. Аз лично я ползвам за задушаване на всякакви зелечуци, месо, топли сандвичи, запеканки и какво ли още не. Трябва само да си осигуриш хубав съд от йенско стъкло с капак и да си развихриш въображението. Ето някои идеи:
    http://www.gotvetesmen.com/recipes/c...icrowave-oven/

    А тук има доста полезни съвети и трикчета - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=960.0


    Тези линкове са ми в Bookmarks от моите първи студентски дни
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

  8. #8
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    А тук има доста полезни съвети и трикчета - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=960.0


    Тези линкове са ми в Bookmarks от моите първи студентски дни
    То хубаво, ама за трети път ми дава, че съм дала грешен отговор на въпроса кой е написал "Под игото". Зле да съм, ама чак пък толкоз :д

  9. #9
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Регистриран на
    Apr 2008
    Мнения
    6 033
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    То хубаво, ама за трети път ми дава, че съм дала грешен отговор на въпроса кой е написал "Под игото". Зле да съм, ама чак пък толкоз :д
    Не съм сигурна, че разбрах. Не ти ли отваря линка без регистрация?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

  10. #10
    anonymous708973
    Guest
    Именно пред подобно предизвикателство съм изправена и аз :д
    Ех, студентски живот, бе.

    Нямам време една прахосмукачка да пусна в скромната ми приблизително 13-15 квадрата стаичка, щото все се прибирам по никое време, камо ли да готвя. Добре, че има стол, че иначе само на сандвичи... никак няма да ми се отрази добре :д
    Вчера си "сготвих" домати с моцарела и песто :д

  11. #11
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Регистриран на
    Oct 2011
    Град
    София, България
    Мнения
    11 114
    Класически е.

    Трябват ти следните продукти:

    2 по-големи пакетчета бисквитки (няма значение какви - обикновени, пшенични, какаови, етц; аз мойте ги правих с обикновени)
    масло
    около 600 до 800 грама Филаделфия крем сирене обикновено
    1 чаена чаша пудра захар
    3 чаени лъжици брашно
    4 яйца
    1 чаена чаша заквасена сметана

    Натрошваш бисквитите на много дребни парченца в една купа. Междувременно разтапяш маслото. Нужно ти е достатъчно масло, че да навлажниш строшените бисквити. Изсипваш разтопеното масло при бисквитите и разбъркваш. Взимаш съда, в който ще правиш чийзкейка (препоръчително е да е такъв, който можеш да отвориш после ((откопчаеш, ли там как се вика :Д)), Постиляш бисквитите с маслото в съда и притискаш плътно с чаша, лъжица или пръсти към дъното.

    Взимаш друга купа и в нея изсипваш филаделфията, пудрата захар, сметаната и брашното. Можеш да добавиш и ванилия. Яйцата се добавят едно по едно и се разбърква хубаво, докато не стане не-много течна смес. Можеш да използваш и миксер.

    Изсипваш получената смес при бисквитите и слагаш да се пече на 150 градуса за около 40-50 минути. След като спреш фурната, не бива да вадиш кейка веднага тъй като от рязката промяна в температурата повърхността може да се напука. Оставяш го вътре да се охлади, и после тикаш в хладилника за една нощ.

    После ядеш :Д Отгоре можеш да разтопиш шоколад или да сложиш мармалад и плодове. Каквото поискаш, всъщност. Моя си беше обикновен.

    Айде, успех!

  12. #12
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Регистриран на
    Oct 2011
    Град
    София, България
    Мнения
    11 114
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Класически е.

    Трябват ти следните продукти:

    2 по-големи пакетчета бисквитки (няма значение какви - обикновени, пшенични, какаови, етц; аз мойте ги правих с обикновени)
    масло
    около 600 до 800 грама Филаделфия крем сирене обикновено
    1 чаена чаша пудра захар
    3 чаени лъжици брашно
    4 яйца
    1 чаена чаша заквасена сметана

    Натрошваш бисквитите на много дребни парченца в една купа. Междувременно разтапяш маслото. Нужно ти е достатъчно масло, че да навлажниш строшените бисквити. Изсипваш разтопеното масло при бисквитите и разбъркваш. Взимаш съда, в който ще правиш чийзкейка (препоръчително е да е такъв, който можеш да отвориш после ((откопчаеш, ли там как се вика :Д)), Постиляш бисквитите с маслото в съда и притискаш плътно с чаша, лъжица или пръсти към дъното.

    Взимаш друга купа и в нея изсипваш филаделфията, пудрата захар, сметаната и брашното. Можеш да добавиш и ванилия. Яйцата се добавят едно по едно и се разбърква хубаво, докато не стане не-много течна смес. Можеш да използваш и миксер.

    Изсипваш получената смес при бисквитите и слагаш да се пече на 150 градуса за около 40-50 минути. След като спреш фурната, не бива да вадиш кейка веднага тъй като от рязката промяна в температурата повърхността може да се напука. Оставяш го вътре да се охлади, и после тикаш в хладилника за една нощ.

    После ядеш :Д Отгоре можеш да разтопиш шоколад или да сложиш мармалад и плодове. Каквото поискаш, всъщност. Моя си беше обикновен.

    Айде, успех!
    Тей го правим.

  13. #13
    Мега фен
    Регистриран на
    Jan 2006
    Град
    Sea of Sins..
    Мнения
    5 192
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Тей го правим.
    Този ми звучи добре, ще го пробвам. Мерси.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

  14. #14
    Здравейте всички,аз съм момиче на 18 години. Имам гадже от 3 години. Имам опит в кухнята,хоби ми е,даже това лято работих като готвач. Готвя на гаджето ми постоянно. Така,че може да обменяме както рецепти,за условия у дома,така и нещо по сложно.

  15. #15
    anonymous708973
    Guest
    Напиши някоя де, разрешение ли чакаш?

    Маги, на водна баня ли го пече чийзкейка?

  16. #16
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Регистриран на
    Oct 2011
    Град
    София, България
    Мнения
    11 114
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Маги, на водна баня ли го пече чийзкейка?
    Не.

  17. #17
    Ами кажи точно какво те интересува.

  18. #18
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Регистриран на
    Apr 2008
    Мнения
    6 033
    Мерси за рецептата.
    Все нещо ме спира да се пробвам с класически чийзкейк. А като си го описала така звучи толкова лесно...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

  19. #19
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Регистриран на
    Oct 2011
    Град
    София, България
    Мнения
    11 114
    Лесничко е и бързичко и страшноооо вкусно :3

  20. #20
    anonymous708973
    Guest
    Специално този не, но пък резултатите в търсачката си ми ги и отваря и без регистрация.
    Ти коя тема искаш да ми покажеш?

  21. #21
    Believer, мерси много за съветите! Вече знам как да го изчистя това чудо.
    Аз се чудих как да си разтопя малко масло онзи ден и накрая го духах със сешоара. Свърши работа де.

    Днес смятам да си варя картофи, че ми омръзна да ям само сандвичи.
    [color=#B22222][size=3][b]


    Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

  22. #22
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Регистриран на
    Apr 2008
    Мнения
    6 033
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Специално този не, но пък резултатите в търсачката си ми ги и отваря и без регистрация.
    Ти коя тема искаш да ми покажеш?
    Странно.

    Темата е "Готвене в микровълнова фурна", автор на темата е marabu. Има съвети за поддържане, употреба и рецепти.


    @Hayashi - пак заповядай. Аз преди можех само да си притоплям супички на микровълновата
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

  23. #23
    Banned Мега фен
    Регистриран на
    Apr 2011
    Мнения
    15 883
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Believer, мерси много за съветите! Вече знам как да го изчистя това чудо.
    Аз се чудих как да си разтопя малко масло онзи ден и накрая го духах със сешоара. Свърши работа де.

    Днес смятам да си варя картофи, че ми омръзна да ям само сандвичи.
    е в микровълновата бе

  24. #24
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    е в микровълновата бе
    Дали пък няма да се е сетила, ако имаше :д
    Микровълновата е лукс. Тук много от нас печки нямат.

  25. #25
    Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Регистриран на
    Nov 2010
    Мнения
    379
    http://prikachi.com/images/316/6575316o.jpg тортичка за милото

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си