- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
^Това, че от много малка така са те учили, не означава че това, на което са те научили е вярно. Грозно е.
http://i.imgur.com/7W3Fg.jpg
Мисля, че това ще ти е от полза. Вземи си поука.
Нямам намерение да пренасям спора и тук!
Учили са ме да не се задоволявам с нищо по-малко от най-доброто. Това е верният начин в дългосрочен план. Да прекратим този разговор.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
някой да знае с какво мога да заменя маскарпоне - за една торта.... обадих се на майка ми днес да купи ама в тоя магазин нямало и не е обикаляла...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Рецепта за вкусен сладкиш?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Като каза чийзкейк... обожавам. Правила ли си? Трудно ли е? :Д Някоя изпробвана рецепта?
Everything changes, but beauty remains ...
Абе, мога колкото да не остана гладна. :Д Общо взето като реша да си направя нещо по-шантаво и трудно не ми се получава от първия път. Трябва няколко пъти да се опитам, за да разбера каква му е цаката. Салати ми дай на мен! Обожавам. И да правя, и да ям.При правенето на спагети много съм се усъвършенствала и много си ги харесвам. Скоро се научих да си правя и страхотен омлет и вече винаги, като няма какво да се яде, си спретвам един с каквото има в хладилника.
Та.. ей такива работи си правя, нищо по-сложно.
ЕДИТ: Ей.. сетих се! Правите ли крем супи? Много ми се яде някаква крем супа, ама не знам дали ще ми се получи, така че дайте някоя изпитана рецепта.
Последно редактирано от Colouring : 11-18-2012 на 21:47
калъринг,
http://www.1001recepti.com/recipe/?r...#axzz2CegHgBmi
но слагам и няколко моркова и ако имам-броколи
^Мда. И аз моркови слагам и вегета. Обожавам крем супи.
А иначе, чиийзкейк сме правили с приятелки, получи се страхотно, не е трудно.
Да ви се похваля днес направих първият си опит за правене на мъфини.Добре се получиха,рецептата по принцип е с плодове но аз не ги ям с плодове,за това отгоре сложих ядки (орехи/бадеми) и шоколадчета.
Ето рецептата ако има желаещи да я пробват..(: водят се Breakfast Muffins..нищо че ги ям по всяко време на деня ;д
140 г разтопено масло
250 г брашно
1 с. л. бакпулвер
1 и 1/4 с. л. канела
1/4 ч. л. сол
1/2 ч. л. ванилова есенция
150 г захар
150 мл прясно мляко със стайна температура
1 голямо яйце със стайна температура
Приготвяне:
• Фурната се загрява на 200 С.
• Формичките за мъфини се намасляват.
• В голяма купа се смесват брашното, бакпулверът, канелата и солта.
• В друга купа се разбъркват маслото, ваниловата есенция, захарта, млякото и яйцето.
• Течната смес се влива към брашното и се разбърква внимателно.
• Най-добре да се разбърка само 10-12 пъти по часовниковата стрелка.
• Ако се използват плодове - нарязани или цели, те се овалват в брашното и се прибавят към сместа.
• Във всяка форма за мъфини се поставя по 60 мл от тестото.
• Пекат 15-17 минути до златист цвят.
• Охлаждат се 15 минути, след което се изваждат и се охлаждат напълно върху метална скара.
аз ги пекох малко повече,защото за 15мин ми бяха още сурови. Ето снимка
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...44747807_n.jpg![]()
На палачинките какво слагате?
Аз най-често си ги хапвам с шоколад. Веднъж с течния шоколад сложих и банан - много вкусно стана. Опитвах и с мед, но не ми хареса.
Когато ги приготвям за закуска слагам само кашкавал и сирене. Опитвала съм и с шунка.
Някакви други идеи, като за изключително претенциозни хора? Конфитюри, мармалади и такива неща не обичам.
И спря да се върти за миг земята..
Аз съм научена да ям първата със сирене, след това - с домашно сладко
Но много ми харесва с шоколадИ банан + натрошение бисквити също.
Салата дебела шуба.
1 глава лик, половин веяна риба или солена цаца, 3-4 яйца, 10 картофа, 5-6 моркова, 3-4 с.л кисело мляко, 2 кутийки майонеза и 1 глава червено цвекло.
Майонезата се разрежда с киселото мляко. Картофите и морковите се сваряват и се нарязват на кубчета поотделно. Твърдо сварените яйца се нарязват наситно. Червеното цвекло също се нарязва на ивици. На дъното на тава се слага нарязания лук. Намазва се е с майонезата. Отгоре се нарежда накъсаната на малки парченца риба, така че да се образува втори пласт. Пак се полива с майонеза. Следват ред картофи, майонеза, яйца, майонеза, моркови и тъй докато свършват продуктите. Най-отгоре се слага цвеклото (ама може и без него.. ше го еба и цвеклото гадно) и се покрива с останалата майонеза. Салата престоява в хладилника за 24 часа. Преди поднасяне се реже като торта.
За дами, които се не плашат от калориите и за здрави мУже.![]()
Благодаря за предложенията. Ще ги опитам през уикенда.
Минавам и да ви покажа едни много симпатични пици, с които мисля да се поглезя в скоро време:
![]()
И спря да се върти за миг земята..