.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Хмм .. да, така е. Права си. Но може би още ми е рано да живея с мъж и да съм в ролята си на домакиня. И не искам да се държи сякаш съм му длъжна. Кво като съм момиче?

ако живея с мъж в момента бих искала да си готвим заедно : )

SurfSky , когато имам дете един ден, нещата стоят по коренно различен начин.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Хмм .. да, така е. Права си. Но може би още ми е рано да живея с мъж и да съм в ролята си на домакиня. И не искам да се държи сякаш съм му длъжна. Кво като съм момиче?

SurfSky , когато имам дете един ден, нещата стоят по коренно различен начин.
    виж.. не мисля че е така.. както ще се грижиш за детето си и ще го обичаш и ще трепериш над него да не стои гладно така и над мъжа ти... и него ще обичаш и ще гледаш да не стои гладен

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Рядко ще се случва да имате такава възможност. Защо двама човека да се пинкат в кухнята, вместо да го направи единият, а другият да свърши нещо друго?
    Да не говорим, че пък готвенето е най-приятното и може би най-важното домакинско задължение. Можеш да си викнеш домашна помощница да ти измие банята и да ти мине подовете с прахосмукачка и парцал, но няма кой да сготви... а като дете, израснало абсолютно сред домашна храна, мога да твърдя, че е адски важно.

Отделно, че това "бъркаш ме с някоя, миличък" прозвуча все едно си от голямото доброутро.

http://www.zadoma.com/index.php?APP_...&RECIPE_ID=965 - рецепта за тирамису

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Отделно, че това "бъркаш ме с някоя, миличък" прозвуча все едно си от голямото доброутро.
    Нямах такова намерение Но е адски интимно да си готвим заедно. Особено че аз нямам голяма идея какво правя в кухнята, ако си помагаме един на друг .. може и да стане Тук си представям аз и някой секси мъжкар как си правим палачинки голи ...
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове