.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Палачинки правя през ден-два, и те са в кюпа с останалите омръзнали ми закуски.

Тези лангиди за първи път ги чувам - вкусни ли са? Става ли да се топкат в мед, примерно? Или да се мажат с топено сиренце? Май ще ги пробвам.

А "миленки" или милинки? Защото за миленки не съм чувала, но пък аз и "бургазлийка" не бях яла, ама ми се случи. Но виж, милинки не съм опитвала да правя все още, може да се пробвам.

Мерси за хубавите идеи.
    лангидите са ми подобни на бухтички, със сиренце, топено, саламурено, кашкавал, лютеница, мед, сладко..с всичко ми вървят :Д
    милинки имах предвид, да, не бях сигурна как се пише, че тук различно го чувам, и с и, и с е..
    сандвичи с яйце и сирене на парти грил ? принцеси (странджанки) ?
    тези сандвичите с яйцето баба ми ми прави много често като съм при нея и на мен много ми харесват :3 а и са супер бързи
    мисля , че ще станат и на фурна, в случай че нямате парти грил :3
    друга идея, не от този тип : макарони/кускус със сирене/кашкавал ; бързо стават, ако не друго
    а аз откакто си купихме сандвич-мейкър се родих; сутрин , ако не ми се занимава, един сандвич мятам и съм готова, супер бързо става и е много по-вкусно отколкото обикновените сандвичи
    виж и гофрети стават за закуска , но ако имаш гофретник (а ако нямаш и решиш да си купуваш-гледай за три в едно-тата-сандвич-мейкър, гофретник и за тригълни сандвичи, по-удобни са, а и няма нужда да си купуваш три отделни уреда, просто взимаш един с приставки и воала )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    TheBeliever

Мъфини със сирене
    Необходими продукти
    2 ч.ч. брашно - 1 бяло, 1 царевично
    1 и 1/2 ч.ч. натрошено сирене
    2/3 ч.ч. олио
    1 ч.ч. + 2 с.л. кисело мляко
    1 ч.л. сода
    2 бр. яйца
    ким и настърган кашкавал, маслини по желание

Пресейте брашното в купа. В друга купа разбийте яйцата, киселото мляко, содата и олиото. Добавете брашното към мократа смес и след това сложете сиренето, ако обичате - и маслини. Поставете хартиена кошничка във всеки отвор (или намажете с масло и поръсете с брашно). Разпределете тестото до 3/4 от височината на отворите. По желание отгоре може да поръсите с малко ким или настърган кашкавал. Печете около 20-25 минути в предварително загрята до 180 С фурна. Извадете от фурната, охладете за около 5 минути и извадете кексчетата от формата.
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    лангидите са ми подобни на бухтички, със сиренце, топено, саламурено, кашкавал, лютеница, мед, сладко..с всичко ми вървят :Д
    милинки имах предвид, да, не бях сигурна как се пише, че тук различно го чувам, и с и, и с е..
    сандвичи с яйце и сирене на парти грил ? принцеси (странджанки) ?
    тези сандвичите с яйцето баба ми ми прави много често като съм при нея и на мен много ми харесват :3 а и са супер бързи
    мисля , че ще станат и на фурна, в случай че нямате парти грил :3
    друга идея, не от този тип : макарони/кускус със сирене/кашкавал ; бързо стават, ако не друго
    а аз откакто си купихме сандвич-мейкър се родих; сутрин , ако не ми се занимава, един сандвич мятам и съм готова, супер бързо става и е много по-вкусно отколкото обикновените сандвичи
    виж и гофрети стават за закуска , но ако имаш гофретник (а ако нямаш и решиш да си купуваш-гледай за три в едно-тата-сандвич-мейкър, гофретник и за тригълни сандвичи, по-удобни са, а и няма нужда да си купуваш три отделни уреда, просто взимаш един с приставки и воала )
    Принцесите с яйце и сирене стават и във фурна, да. То е долу-горе едно и също май. :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си