Мии като завършил ТОХА,се очаква че мога да готвя но честно казано не от там се научих,щото в тоха нищо не са ни преподавали за готвенето...нищо че на който кажа че съм тохаджия ми вика "ааа значи си готвач" Та,не готвя много,щото обикновено доста цапотя,но винаги стават хубави.Последното нещо което си сготвих беше бъркани яйца с кайма със сварени картофи,нарязани и сложени във фурната,поръсено всичко със кашкавал...стана божествено,и то всъщност стана сложно направена запеканка Най-голямото ми ястие е пилешки гърди със топено сирене и кашкавал и още няколко мой тайни съставки..отдавна не съм го правил,защото има доста скъпарски неща,а все пак е криза има си специален начин на приготвяне и просто като се направи става...на който съм го правил не го е върнал ама сега си го пазя за специални случай...имам и още някой рецепти,но те са по елементарни и се знаят,пилешкото с топено сирене и кашкавал ми е обаче моето ястие И сладки работи правя,кремове,щрудели и тем подобни ама ся последно време не ми се занимава много,по едно време бях голям ентусиаст,ама ся готвя само като съм зверски гладен