- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Мда :Д. Друг вариант е, ако са ти много сухи, да туриш помежду им сирене, кашкавал или пък шунка.
ще пробвам някой ден и ще направя различни,пък да видим
Пълнени?
Нареждаш ги в намазана тавичка и вътре във всяка слагаш шунка/бекон/пиле и поръсваш с кашкавал. Стават много бързо и са вкусни.
Дайте идеи за някви неща за микровълнова :Д
И за някъв здравословен/диетичен дип(разядка) :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
За разядка най-яко е брускети,можеш да ги направиш с пълнозърнеста франзела за да е по - диетично.Нарязваш я на филиики,мажеш ги с чесън и ги слагаш да се пекат.След като са готови(трябва да са хрупкави) им сложи отгоре ситно нарязани домати на кубчета и ги полей с малко зехтин.Можеш да им сложиш чубрица или босилек.
Като каза здравословен, няма как да не се сетя за този сайт, често вися в него :Д
http://www.skinnytaste.com/2007/07/appetizers.html
Някои рецепти са по- сложнички, ама има и такива с подръчни материали. Дипове има много.
Намислила съм утре да правя сладки,търсих ама всички са със сладко,орехи,локуми,а не ги обичам ;д някой да каже рецепта без такива неща ..
http://i.imgur.com/VFsAhpO.jpg яката ми мусака, по рецептата на мама я правих, но си добавих и мои нещица, първата ми е и с любов за момчето ми
много обичам като направя сместа за палачинките да си хапвам от нея
а пък мисля, че най-трудното, което съм правила е козунак, с помощта на кака, всъщност и на нея и беше за първи път и заедно двечките, по рецептите на мамите ни, лелите и бабите и с куп телефонни обаждания за съветите им ... прави се буквално цял ден и трябва да му се пази тишина и да му е топличко като на бебе и всичко внимателно, освен биенето на тестото, 100 пъти в масата, с кака си разделихме 60 тя, 40 аз, понеже съм по-мъничка и тъй, топеше се в устата
![]()
Значи,може да ви се стори странно , но за първи път вчера ядох ябълки с кисело мляко.И е много вкусно,после си натроших при тях и едни бисквитки,стана много вкусно.
Та предложете ми още такива "здравословни" десерти?
^кисело мляко + ядки + сушени плодове / или пък друг плод - банан/замразени малини или ягоди.
днес ще готвя следното:
салата
картофено пюре с кюфтенца
сладкиш
:3
така на 17 съм и мога да правя единствено таратор,салата зеле,пържени картофи ;д
Абе, да ви питам, когато готвите нещо в къщи декорирате ли го? У нас почти никога не се случва да се прави някаква специална подредба.
А когато бях на гости у приятеля ми там всяко едно нещо го подреждаха и нареждаха. И не ставаше въпрос за официална вечеря. Дори една съвсем обикновена закуска от пържени яйца с домати беше декорирана. Впечатлих се много.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ако готвя само за мене, никога няма да тръгна да украсявам...ако е за повече хора всичко внимателно се сипва, подрежда, оформя...ясно е, че с някаква яхния/салата е по-трудно...най-омразното ми е като седна някъде да пия кафе и да ми дадат бисквитки/ сладки още в кутията/ тарелка, така де, във фабричната опаковка. Задължително се отделят и подреждат в чинийка [=
Утре - лазаня и чийзкейк (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Утре мисля да правя торта с желирани плодове.
Някой да може да сподели изпитани рецепти?
И спря да се върти за миг земята..
Чак като в 5звезден ресторант не, ама не може просто да изпляскаш някаква манджа в чиния - не изглежда апетитно.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не украсявам. Но подреждам. Все пак първо се "храним" с очите си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Еми за мен е много важно и как изглежда храната. Аз съм ужасно капризна откъм с какво се храня.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more