.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    Супер фен Аватара на Pug_306
    Регистриран на
    Mar 2013
    Мнения
    1 526
    Вземате си 4 - 5 пържоли, аз лично предпочитам да са вратни, защото другите ми идват някак си много тежки. Начукват се добре и лекичко се осоляват. Сметановият сос лично аз си го вземам готов - фикса на Маги за пържоли, веднъж се мъчих да го направя сам, стана навсякъде ужас и се отказах да го практикувам в моята кухня. Та вземам си два такива фикса, бъркат се както се оказано на опаковката. Слагате си пържолките в тавата, заливате ги с фикса добре навсякъде, няма да може да ги покрие, но важното е да има добре отгоре на всички. Загъвате отгоре с готварско фолио и слагате да се пече. След около 30-40 мин вече ще бъдат добре задушени и омекнали, махате фолиото и оставяте да се опекат добре отгоре - леко да позлатеят, не да прегорят И това е, вадите, режете и слагате - и деня ви е запълнен - вино с пържолки класика в жанра

  2. #2
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Вземате си 4 - 5 пържоли, аз лично предпочитам да са вратни, защото другите ми идват някак си много тежки. Начукват се добре и лекичко се осоляват. Сметановият сос лично аз си го вземам готов - фикса на Маги за пържоли, веднъж се мъчих да го направя сам, стана навсякъде ужас и се отказах да го практикувам в моята кухня. Та вземам си два такива фикса, бъркат се както се оказано на опаковката. Слагате си пържолките в тавата, заливате ги с фикса добре навсякъде, няма да може да ги покрие, но важното е да има добре отгоре на всички. Загъвате отгоре с готварско фолио и слагате да се пече. След около 30-40 мин вече ще бъдат добре задушени и омекнали, махате фолиото и оставяте да се опекат добре отгоре - леко да позлатеят, не да прегорят И това е, вадите, режете и слагате - и деня ви е запълнен - вино с пържолки класика в жанра
    О, не, аз не искам фиксове, пълни са с глупости с очарователни названия като натриев глутамат. Благодаря ти обаче.

    По-добре ги накисни за два-три часа в марината с водка и подправки и после ще си оближеш пръстите. Или пилешка пържолка с марината от джинджифил и чесън - е, уникално става.

  3. #3
    Супер фен Аватара на Pug_306
    Регистриран на
    Mar 2013
    Мнения
    1 526
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    О, не, аз не искам фиксове, пълни са с глупости с очарователни названия като натриев глутамат. Благодаря ти обаче.

    По-добре ги накисни за два-три часа в марината с водка и подправки и после ще си оближеш пръстите. Или пилешка пържолка с марината от джинджифил и чесън - е, уникално става.
    А сега да захабявам хубавата водка за пържолите, грехота си е направо

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си