Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Нямаше да го пиша, ама си вирнала носа много. Далеч не се смятам за голяма готвачка, а майка ми досега се е смяла на глупостите ти за телешкото. Баш пък то се отпуска страхотно в марината с водка. Яла съм сухо телешко, изпечено по обикновения начин (за което говориш ти), и телешко вкъщи по този начин - разликата е огромна, второто се топи в устата.
"слагаш месото в марината и буташ във фурната"
не знам кой говори за обикновено печене на мариновано месо, но няма значение
а това за самочувствието ти на lord of the chefs няма да го коментирам, защото е ясно.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Не върви да знаеш 88 начина да приготвиш месо, ама да използваш фиксове на Маги, да не можеш едни мъфини да изпечеш или да не знаеш какво е "песто".
това , ако визираше мен нито едно от трите не уцели.

За картофено пюре-най-добре става с цели картофи, не на кубчета или кръгчета или каквото там..


@draid
това за мачкането на картофите едно соц такова ли е?
и ние имаме, много е готино



А караокето е фън понякога (след 3-тото малко обикновено).