Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
ясно,мерси .. до сега не съм правила такова тесто и ми беше странно и все пак леко разтопих маслото
Недей така!
"Пресейте брашното в голяма купа, добавете солта и захарта. Добавете настърганото масло и с върха на пръстите го втрийте в брашното, докато стане на едри трохи. Постепенно добавяйте вода, докато сместа заприлича на тесто. Увийте тестото в прозрачно фолио, приберете в хладилник за половин час или във фризер за 10 минути. След това извадете, омесете тестото (с върха на пръстите, не с длани, както се меси обикновено тесто, защото ще го стоплите). Разточете го върху набрашнена повърхност с набрашнена точилка. "

Изпече ли го вече? Дай снимка? Има ли проблем при обръщането, да не изпадаха половината плодове?