- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Хора , правих домашен сладолед ( без някаква машини ). Като заври млякото почвам да сипвам по малко от яйца , и разбивам с миксера .... И като почне да балбука го спирам. След това oбаче като го сипя по чашките и го сложа в камерата,и като го извадя е малко като ... камък ...Какво да направя че да не става така?
Ммм има си машинки дето отменят тая досадна работа, при нас са наследствоНе съм мяркал по магазините, няма как да няма разбира се. И не забравяйте да сте сигурни в яйцата.
Какво стана сега тука, като гледам от както писах за последно няма кой да сложи тука една хубава рецепта за нещо на кокал. Ще си умрете от диабет с тия рецепти... ще взема да се включа тия дни с нещо.