.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Кажете някой сос, който да е по-мултифункционален.
    Лятото в ресторанта, където обядвахме покрай работа, имаше "градински сос" или нещо такова, който вървеше с абсолютно всичко и беше уникааално вкусен. Мисля, че беше с майонеза и някакви подправки там, ама пусто така и не запомних какъв е точно. Ениуей, издирвам нещо подобно.
    Смесваш кисело мляко с майонеза в съотношение 4:1(това съотношение на мен ми допада най-много, можеш да експериментираш докато немриш идеалния за теб вариант), добавяш копър и сол на вкус, чесън на прах по желание. Върви към всякакви зеленчуци и немазно месо.

Друг универсален, но малко по-тежък е сметановия сос - разбиваш малка заквасена сметана със сока от половин лимон, подправките са като на млечния сос.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Смесваш кисело мляко с майонеза в съотношение 4:1(това съотношение на мен ми допада най-много, можеш да експериментираш докато немриш идеалния за теб вариант), добавяш копър и сол на вкус, чесън на прах по желание. Върви към всякакви зеленчуци и немазно месо.

Друг универсален, но малко по-тежък е сметановия сос - разбиваш малка заквасена сметана със сока от половин лимон, подправките са като на млечния сос.
    Мерси, мерси, мерси! Много!
    Направих и двата, чудесни са, но следващия път като правя първия сигурно ще добавя и малко зехтин

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Много искам да си направя мъфини, но има ли някакъв начин това да стане при положение, че нямам фурна?
    На миналата страница имаше рецепта за сурови.

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ^ не съм ги изпробвала още, ама аз за това се сещам, ако имаш микровълнова - http://kulinarnimisli.wordpress.com/...C%D0%B8%D0%BD/

някой ако знае рецепта за сладкиш или каквото и да е било включващ грозде, ще съм му много благодарна ;д
    http://kaliiscooking.wordpress.com/2010/09/21/33/
    Изпробвано, добре стана.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си