Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
Аз суши никога не съм правила с риба. xD Твърде много работа се иска. Купувам си рулца от раци, тук им викат сурими (дали не им японското име това?). Те са готови и само ги режа половина и ги слагам в сушито. Имам съмнения, че никакви раци не са това, ами си е чисто филе от риба. При нас не са особено скъпи. Норито (аз взимам кимбаб, което е същото, само че корейско) и ориза си ги купувам от големия Auchan. Оризовият оцет и него го взех от там, но той ще ми стигне за цяла вечност.
Аз не съм голям фен на изчанчените американски сушита с авокадо и други странни работи. Слагам яйце и краставица иначе. xD
Не, сурими е друго. В менюто на Хепи има суши с рулца от раци и различни със сурими. Тук не съм видяла още продукти за суши, но трябва да си набавя.
Иначе е вариант с пушена сьомга, обаче искам истинско - със сурова риба.
Авокадото американска измислица ли е? Мислех, че и в Япония така си го правят. За Филаделфията ясно, че едва ли я има