Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Изобщо не е необходимо да се прави с нишесте.
Ето тук в солидно количество крем има само 4 с.л. брашно. http://www.supichka.com/2012/08/blog-post_21.html

А иначе можеш просто да си приготвиш шоколадов мус - той се сгъстява доста, така че нито брашно ще ти трябва, нито нишесте. Разпределяш го върху бисквитите, изчакваш го 3-4 часа в хладилник и готово.
лелееее, чак сега го виждам.... Благодаря ти иначе мила, ще пробвам рецептата и ще кажа какво се е получило. )
Иначе аз вчера правих една моя си рецепта с пиленце, мъжкото тяло я нарича "пиле по китайски" ии един невероятен сладкиш, който знам от баба ми "църна маца" странни имена но пък са вкуснички, а за сладкиша да не говорим като се има предвид, че е шоколадов ) ако желаете давам рецепти дами )