.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Храня се адски бързо и не дъвча добре. Като резултат - преяждам най-редовно. Това да изчакам 20 минути, та коремът ми да изпрати сигнал до мозъка, че е пълен... научна фантастика.
    Ако случайно не съм гладна или не ми харесва, нямам никакъв проблем да си върна останалата част в чинията. Възпитана съм, че тялото ми не е кош за боклук и няма да изям всичко само и само "да не остане".

Опитвам се здравословно да ям. Тук наобяд ям в стола, 90% от случаите е комбинация от месо и въглехидрат (картофи, паста, ориз). Сладко бая похапвам, това ми е проблемът, буквално съм като зависима. За вечеря най-често ям някоя салата или плодове плюс шоколад :д, понеже съм в библиотеката, ако съм вкъщи, мога и нещо друго да си направя, домашна измисленка някаква.
    Закуската ми напоследък е шепа замразени плодове+йогурт+половин шепа ядки+половин шепа сушени плодове+банан+3-4 супени лъжици корнфлейкс. Ако бързам, пасирам един банан с йогурт и пускам малко мед. Преди закуска задължително пия чаша ментов чай, така ми започва денят. Без мед, напълно чист. Като се върна в България, ще си взема малко домашна мента, че тук само от пакетче имам. Използвам го вместо вода, сутрин вода не мога да пия, аз и по принцип не мога. И като стане 17-18 часа и съм в библиотеката от няколко часа и се усещам, че ме боли главата и концентрацията ми е нулева и се замислям и установявам, че за целия ден имам изпити 200 мл вода. Това + зимните условия = повехнала кожа със сивкав тен.

ДАМН.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Оо, това ако се направи като мъфини ще изглежда много атрактивно, мисля!
    Миии на мъфини не съм го пробвала ама като се замисля, да може и да стане иначееее да си оближеш пръстите направо! Всеки път като го правя, за мен или не остава или успявам половин парченце да намеря в тавата .......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си