- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Сори че я забравихhttp://prikachi.com/images/856/7392856V.jpg
Слоеве от долу на горе:
1. 4-500гр. фурми без костилки (пресни!) + 2 пакета сушени смокини без дръжките - в блендера на "тесто"
2. Резени нектарина
3. Крем от 4 замразени банана + 300 гр. накиснато кашу + чаша бадемово мляко + ванилова пръчица
4. Резени нектарина
5. Крем "глазура" уникално вкусна от 200гр. ягоди + 10-тина фурми
6. Резени ягода
В хладилника за 4-5 часа да стегнат кремовете - никакъв фризер.
мерси
може да я пробвам, обаче с краве мляко ии не обичам фурми и смокини в големи количества, та и тях може да заместя
Може да заместиш с други сушени плодове , но глазура фурми + ягоди пробвай , защото е неочаквано вкусно (според мен)![]()
мда, това няма да го променям, нали има ягодки
ще намаля фурмите и смокините най-отдолу и ще добавя сушени сливи! С:
не ви ли е страх, че мога да се възползвам от данните ви или да сложа татул в тортата? ;/
намеквам ви, че съм дебела и ме мързи да ходя до куриери ;/
Ами да , то идеята е да е веган сурова торта. При мен не е съвсем сурова , защото бадемовото мляко е купено , но ако си направиш сам бадемово , или друго ядково мляко , става сурова. Тази техника още ми е непозната
Ако се прати по куриер ще получите една омазана розово-плодова пихтия хаха![]()
Препоръчайте ми блендер, няма да меля мн твърди неща, но се чудя дали си струва по- голяма инвестиция или да си взема някакъв по- обикновен? Ще се радвам на мнения и препоръки![]()
Искам идея. Имам мега много яйца в хладилника и се чудя на какво да ги направя. Искам да стане няк'во основно ядене обаче, не сладкиш.
Ако имаш под ръка едни хубави чушки мойе да ги напълнеш с яица и сирене, пържиш или печеш.
Бързо и вкусно е.
А ако искаш нещо по различнo http://m.1001recepti.com/s/189957-kish има голям избор.
а, да.. с поздрави към тори.. пристрастих се към тая рецептичка
Оф и на мен ми се дояде кексче . Глутен baby![]()
ахахахах наистина действа като примамка за котенца :д
моята рецепта опита ли?