Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
Ужас, то тва е като да готвиш боб и да не сложиш джоджен...
е да бе, за вас може да е така, но за мен таратора с орехи си е по-специален, както и снежанката с орехи
Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
не ти е виновна печката че си ламер
ако имаше практика щеше да си се напаснала към печката си
това е вярно :Д
аз не помня дали съм готвила на нашия раховец, май само съм помагала
ама то и сегашната ни не е цвете за мирисане :д



а иначе, аз без да съм опитала нещо, не го отричам, лигаво ми се вижда, пък и не харесвам злояди хора
сестра ми е злояда и за нея все няма ядене и заклеймява още преди да е опитала, бахти разглезеното животно ;/
разбирам да си пробвал и да не ти се нрави, ама иначе...
аз опитвах скариди, раци и октопод, тъй че и охлюви бих опитала
сиг на вкус наподобяват октопод