.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Ами аз вчера направих огретен.Сложих както сирене така и колбас нарязан на купчета и вместо прясно мляко разбих с яйцата кисело мляко.Мислех да сложа кашкавал вместо това за коричката но се свърши а и исках да пробвам.Всичко стана тип топ доста вкусно беше само коричката дето не се получи но за следващия път ще знам да слагам кашкавал но въпреки това си бе вкусно.Вчера пък направих картофки с домати и чесън на фурна и доста добре се получи и също така пикантни картофки като замених някой подправки тъй като ги нямам и използвах червен пипер,черен пипер сол и мердия доста пикантно се получи наистина но такава си бе идеята.Ще съм благодарна ако някой ми каже лесна и достъпна рецепта за основно ястие и за десерти.Нямам уреди като блендер пасатор или каквото и да е било .

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Да се похваля - сготвих първата си леща в живота! По рецепта на баба и стана почти като нейната, много вкусничка. И още повече стм горда, че я направих без черпак и с нож за пържоли :д

И също така искам предложение за пангасиус. Имам много във фризера, но не ми се ще да го панирам само.
    hint: не разполагам с фурна, така че всичко трябва да е на котлон :д

Мислех си нещо с някакъв сос.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си