Абе хора вие какво си представяте хаха ? Отрязвате една плочка сирене около 2см дебела, вземате алуминиево фолио може да го намажете лекичко с масло, слагате върху фолиото два плочки домат около 5мм дебел, може и повече от две стига да стане като канапе на сиренето, после си слагате от горе плочката, слагате подправки (аз лично предпочитам чубрица) от горе повтаряте операцията с домата, завивате хубаво във фолиото, така че да стане "тухличка" и след това печете на скара или пещ, в краен случай може и фурна. На скара се пече от двете страни по 4-5 минути. След това вадите отваряте фолиото и си изяждате сиренето което обикновено става приятно задушено с аромат на чубрица и домат. Нищо сложно и няма общо с пълнен домат.
Ето ви и едни бързи сандвичи:
Вземате филии хляб (добре става с черен хляб макар аз да не съм му много голям фен), намазвате ги леко със зехтин, слагате резън домат, върху него моцарела и най-отгоре мащерка или босилек и запичате във фурната.