.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Регистриран на
    Jan 2007
    Град
    пространството на Дисе
    Мнения
    15 777
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Като един любител на таратора не мога да не възроптая пред това твое творение. Защо няма копър и защо краставицата е с кората ? Има ли олио ? А орехи ?
    Скоро си взех картофобелачка, този таратор съм го правила в *полеви* условия За копъра, олиото и орехите- по дяволите, правя таратора така, както на МЕН ми харесва!

    http://prikachi.com/images.php?images/799/7544799U.jpg

    Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

    Шофирай разумно- стигни жив!

  2. #2
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Регистриран на
    Oct 2008
    Град
    Sofia
    Мнения
    5 536
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    За копъра, олиото и орехите- по дяволите, правя таратора така, както на МЕН ми харесва!
    yes, indeed
    и аз мразя таратор с орехи, както и с чесън и олио ;д

  3. #3
    Мега фен Аватара на draid
    Регистриран на
    Apr 2008
    Мнения
    5 918
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Скоро си взех картофобелачка, този таратор съм го правила в *полеви* условия За копъра, олиото и орехите- по дяволите, правя таратора така, както на МЕН ми харесва!

    http://prikachi.com/images.php?images/799/7544799U.jpg
    Абе то и аз рядко слагам орехи, ама да махнеш копъра, чесъна и олиото и то стана мляко с краставица, а не таратор. Смисъл щом ви харесва - ок. Аз лично не намирам за вкусен айран с краставица и изключително много харесвам аромата на копър в таратора, особено ако е сушен (по приятен аромат има). А относно краставицата, щом си имала с какво да я нарежеш, значи си имала и с какво да я обелиш. Бащата в тоя случай би казал "Баба ти все с белачка е белила".

    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    От вчера- 2 кг бутчета натиках в тавичка, това е само част от резултата http://prikachi.com/images.php?images/286/7558286G.jpg
    От днес- пържен патладжан http://prikachi.com/images.php?images/286/7558286O.jpg
    с добавка кисело мляко + сол + чесънче

    редактирах се, галакси
    мерси за включването
    Пробвала ли си да ги опечеш с малко бира ? Аз лично обичам да ги мажа и с малко масло и червен пипер, въпреки че като гледам цвета и ти го ползваш.

    ЗА патладжани мога да ти предложа една рецепта - както си ги нарязала така, ги срязваш и през средата но не до края, оставяш ги да се отцедят за известно време, после слагаш в "джоба" който се е оформил парче сирене (стига да обичаш) и панираш с брашно и яйце. Стават чудни панирани патладжани със сирене.

    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Почвам да оспорвам вече, като я четох на стола всъщност сме много различни. :Д

    Да не е спам: Направих си домашна лимонада. Точно това ми трябваше за освежаване в това време!
    Като деца много си правехме нещо подобно на лимонада, ама лимони не ползвахме. Във водна чаша една чаена лъжичка захар и малко лимонтозу се разбъркват докато се разтопи захарта и после се слага малко сода за хляб. Жалко, че не е от най-полезните неща ама доста го пиехме.

    Ето ти и едно коктейлче което наистина много освежава през лятото известен е като Шърли темпъл, макар да има различни вариации:

    В шейкър се слага лед, 250мл натурален сок от ябълка, сока на един лимон, 20-25мл гренадин. Разбива се и се изсипва в чаша.
    Последно редактирано от draid : 08-24-2014 на 23:31

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си