Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Мда де, но според мен цялата идея е друга - идеята е някакъв feedback, а човек, който яде всичко/повечето неща, може да е по-полезен. Бая кулинарни предавания гледам, обикновено топготвачите или критиците са с доста всеобхватни вкусови предпочитания.

Нз, някой като ми изцепи, че не ядял гъби/чушки/сирене или нещо толкова базово, в съзнанието си викам "мда бе, представям си да ти поднесат аспержи, завити в бекон/тарталети с мус от сьомга/гъши дроб с боровинки, ще гледаш като теле в железница". Просто експериментаторското в такива хора не е силно изразено, поради което и не виждам как ще са полезни за проучването, като нямат голяма база данни с вкусове и комбинации, с която да сравнят.
Всъщност не е така. Те правят проучване от един и същ вид храна, на коя марка се харесва най-много. Аз по принцип не ям месо и въобще не се съм слонна да експериментирам точно в тази област, което в кулитарията си е табу. Но примерно с риба, плодове и зеленчуци нямам проблеми. Идеята е, че ти не си длъжен да ядеш каквото и да е и те не те карат.

Една приятелка ще си идва в неделя, май ще я посрещна със суши, че е най-мързелешкото.