.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Благодаря
    Linzertorte със сладко от ягоди.
    Никога не съм пробвала да правя точно такова. Ще ми кажеш ли рецептата? Трябва ли ми специална тавичка?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Никога не съм пробвала да правя точно такова. Ще ми кажеш ли рецептата? Трябва ли ми специална тавичка?
    това е разновидност на маслен сладкиш, или по друг начин - пай (като този, който Снежанка прави с птичките:Д)
    трудността ще ти е при работата с тестото, щом не си пробвала досега. замесва се бързо, оставяш му време да стегне в хладилник и също толкова бързо го разточваш и слагаш в тавичка, защото маслото се топи ужасно бързо от топлината на ръцете и тестото ти омеква и не можеш да работиш с него, докато отново не стегне.
    обожавам маслено тесто и го използвам (прекалено) често в сладкарските си експерименти, затова си позволявам да дам мнението си, иначе оставям на Калпазанка да предостави рецептата, която е използвала))

ще ти предложа да опиташ тази рецепта за най-прекрасните маслени бисквити на света;

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    (като този, който Снежанка прави с птичките:Д)
    Очарователно

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    това е разновидност на маслен сладкиш, или по друг начин - пай (като този, който Снежанка прави с птичките:Д)
    трудността ще ти е при работата с тестото, щом не си пробвала досега. замесва се бързо, оставяш му време да стегне в хладилник и също толкова бързо го разточваш и слагаш в тавичка, защото маслото се топи ужасно бързо от топлината на ръцете и тестото ти омеква и не можеш да работиш с него, докато отново не стегне.
    обожавам маслено тесто и го използвам (прекалено) често в сладкарските си експерименти, затова си позволявам да дам мнението си, иначе оставям на Калпазанка да предостави рецептата, която е използвала))

ще ти предложа да опиташ тази рецепта за най-прекрасните маслени бисквити на света;
    Много ти благодаря за разяснението. Ще пробвам и тези бисквитки тогава.

Мега фен Аватара на tori
    Мерси за рецептата поразително много. Ще пробвам, защото изглеждат повече от прекрасни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си