.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Регистриран на
    May 2012
    Мнения
    7 489
    В момента правя за утре едни пържоли... Взимаш свински бут или врат, ще стане и с телешки шол. Правиш го на пържоли
    начукваш ги. Мачкаш чесън 3 4 скилидки за кило месо. Месото без кокал. 4 зърна бахар, счукани на прах. Черен пипер половин пакетче от малките, дето са светлосини. Малко олио, соев сос, 3 яки вилици горчица. Малко червен пипер, малко чубрица, малко босилек. Бъркаш яко и покриваш за вечерта с фолио в хладилника. Ако искаш да е по - хранително, слагаш и нарязан на хапки картоф, може да сложиш сварен бял ориз... Все ще е готино Иначе ако е пилешко сменяш бахара с куркума и хакаш кимион Ако искаш може да сложиш и лук на шайби.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

  2. #2
    Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Регистриран на
    Oct 2011
    Мнения
    4 882
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    В момента правя за утре едни пържоли... Взимаш свински бут или врат, ще стане и с телешки шол. Правиш го на пържоли
    начукваш ги. Мачкаш чесън 3 4 скилидки за кило месо. Месото без кокал. 4 зърна бахар, счукани на прах. Черен пипер половин пакетче от малките, дето са светлосини. Малко олио, соев сос, 3 яки вилици горчица. Малко червен пипер, малко чубрица, малко босилек. Бъркаш яко и покриваш за вечерта с фолио в хладилника. Ако искаш да е по - хранително, слагаш и нарязан на хапки картоф, може да сложиш сварен бял ориз... Все ще е готино Иначе ако е пилешко сменяш бахара с куркума и хакаш кимион Ако искаш може да сложиш и лук на шайби.
    Мерси, мерси...

    Правилно ли съм разбрал ? :
    Във една купа: мачкам чесън 3 4 скилидки, 4 зърна бахар, счукани на прах, слагам черен пипер половин пакетче (от малките), след това малко олио, соев сос, 3 яки вилици горчица, малко червен пипер, малко чубрица, малко босилек. Бъркам яко, както каза и след това заливам пържолите. После слагам фолио и ги оставям да престоят за една вечер във хладилникът.
    На следващият ден си ги вадя слагам у фурната и по процедурата
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си