Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
В момента правя за утре едни пържоли... Взимаш свински бут или врат, ще стане и с телешки шол. Правиш го на пържоли
начукваш ги. Мачкаш чесън 3 4 скилидки за кило месо. Месото без кокал. 4 зърна бахар, счукани на прах. Черен пипер половин пакетче от малките, дето са светлосини. Малко олио, соев сос, 3 яки вилици горчица. Малко червен пипер, малко чубрица, малко босилек. Бъркаш яко и покриваш за вечерта с фолио в хладилника. Ако искаш да е по - хранително, слагаш и нарязан на хапки картоф, може да сложиш сварен бял ориз... Все ще е готино Иначе ако е пилешко сменяш бахара с куркума и хакаш кимион Ако искаш може да сложиш и лук на шайби.
Мерси, мерси...

Правилно ли съм разбрал ? :
Във една купа: мачкам чесън 3 4 скилидки, 4 зърна бахар, счукани на прах, слагам черен пипер половин пакетче (от малките), след това малко олио, соев сос, 3 яки вилици горчица, малко червен пипер, малко чубрица, малко босилек. Бъркам яко, както каза и след това заливам пържолите. После слагам фолио и ги оставям да престоят за една вечер във хладилникът.
На следващият ден си ги вадя слагам у фурната и по процедурата