- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
оф, хора и пържените картофки прегорих :д
сестра ми е с очакване за вкусни картофки, а ще яде въглени ;///
просто съм трагедия, когато с в гадно настроение
Защо си в гадно настроение? ;с
Colouring, защо не сготвиш нещо любимо на човека, на когото ще правиш изненадата, вместо да се стараеш да е изискано?
Е, естетвено, кебапчета и кюфтета няма да са идеалната романтична вечеря на свещи, но не ми се вярва да има човек, който няма нещо що-годе изискано, любимо.
е излишен въпрос ми задаваш, не съм го отбелязала с цел някой да ме пита :д
сега не ми се споделяла, правила съм го, когато съм имала нужда ^^
пък и пандата може би е права, че прекалено се оплаквам :д
айде стига, лайнца такива :д
разказвала ли съм как един път с бившия забравихме тиган с олио на печката и забравихме да я изключим, отидохме в другата стая да се гушкаме и по едно време се усеща миризма на пожар, отваряме вратата и пушех, тигана беше пламнал, ама навреме го потушихме и после с едно голямо чистене всичко се оправи, е остана малко тъмно петно в тавана, ама и без това правиха ремонт, беше си страшничко преживяване де :д
та и от подобна разсеяност са ми се случвали такива работи :д
Последно редактирано от galaxy29 : 11-05-2014 на 18:41
Оооо, това ми напомня за първото ми "готвене".Мама беше заспала на дивана в хола /холът и кухнята ни са свързани/ и аз бях решила, че ще ѝ направя сандвичи, само дето не знаех къде се пекат /бях мъничка/ и реших, че е най-логично да ги направя на тиган. Нарязах шунката и кашкавала, намазах филиите с масло - дотук всичко точно. Слагам аз филиите в тигана /грам мазнина не бях сложила/ и отивам да правя нещо друго, докато минат 10 минути. Само дето изключих, че съм тръгнала да готвя и след около 20 минути по-късно чух майка ми да пищи от хола "ЗЛАТЕЛИНА, ЕЛА ТУК ВЕДНАГА". Резултатът беше черен таван, тиган в кошчето и 2 седмици воня на изгоряло вкъщи.
![]()
Направих най- накрая палачинки с банан и яйце, канела, ванилия и малко бакпулвер, ама на един банан сложих само едно яйце, за да стане гъста сместа и вкусни се получиха, 11 на брой. Понеже съм лакома си ги ядох със сладко от ягоди отгоре :Д
Отлепиха се много по- лесно отколкото го описват навсякъде
Утре ще се пробвам за топени сиренца в корнфлейкс, изглежда лесно- като да няма какво да сбъркам :Д
Последно редактирано от therichbitch : 11-06-2014 на 19:05
Като говорите за палачинки, баба прави едни много хубави мекички, които ги замесва със сирене и ги пържи в много олио, накрая почват чак да хрупат, та са по - скоро твърдички, обаче са супер вкусни![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
бухтички със сиренце :П
аз така им викам Д:
е и?
аз никога не съм имала
Последно редактирано от therichbitch : 11-06-2014 на 21:53
леля ми ни е пратила шипково сладко (ние така и не си направихме, само за чай си набрахме шипки) и тиквено и разни други яки