- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Днес за вечеря ще правя пилешко с фастъцено масло дано нещо направя![]()
Познайте кой успя да си направи пуканки сам тая вечер! Браво на мен, най-накрая.
Правилно, да. :3 Обичам те и ти пращам пуканки по пощата. Или трябва да ги донеса по секси бельо?
да, трябва...
и тори, защо хвърляш сакрални приказки ей така ;/
синеочке, мерси
Не мога да си намеря мюсли, което да не е пълно със захар.Овесени ядки имам и си ги смесвам, но искам и мюслито да не е толкова сладко. А обикновеният корнфлейкс е отвратителен на вкус.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Днес сготвих някаква манджичка, която може да се нарече мексиканска.
Мариновах нарязани пилешки гърди с мед, сок от лимон, червен, кайенски и черен пипер, чесън на прах и малко олио. Оставих ги да пренощуват и днес ги запържих. Отделно запържих лук, чесън и моркови, добавих червена чушка, зелена люта чушка, червен боб от консерва, царевица, пилето и домати от консерва и го оставих да изври. Доста сполучливо стана.
бтв ето за домашното мюсли http://www.vkusnoteka.bg/2014/04/blog-post_24.html
ти нали и без това обичаш да си правиш домашни бъркочи ^^
Това и аз ще го пробвам скоро, като малко променя съставките. (не ми се търсят пукана киноа или някакви такива)
Lasagna al forno alla Bolognese със сос бешамел. В момента се пече, мирише много вкусно
Добавка
Ммм, много вкусна стана, единствено бешамела не се получи особено гъст и леко загоряха крайчетата на най - горния слой кори, но малко кашкавал отгоре компенсира. Супер се получи.
Последно редактирано от prosto_chovek : 01-16-2015 на 20:31
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
ахаххаах, на шпайди хумора:Д:Д:Д
тези дни, докато бях зомбирана в работен моуд, нямах време да си готвя и преоткрих оризовите "бисквити". като ги пуснеш за малко в тостера, добиват вкус на пуканки. не бях яла пуканки от години:Д
овесена каша се нарича на български
и да, доста е вкусничка, но трябва да се занимаваш маааалко повече време, а и да си намериш точното съотношение, понеже на мен няколко пъти вече ми става твърде гъста :Д