Планирала съм си супер лесната вечеря! Минавам през магазина, който мразя адски много, но е единствения с пилета на грил - вземам едно и съм почти 50% готова

За гарнитура съм намислила един ориз, много лесно се готви - нарязвам на ситно лук и настъргвам един морков, запържвам в малко зехтин заедно със сол и червен пипер и половин кубче от бульоните на Маги, харесвам този с уж телешки вкус. Слагам 3 чаши топла вода и 1.5ч. ориз, след като водата заври

Четох трик да не се слепва ориза с малко оцет, мисля да пробвам, ще сложа една ч.л. преди да сложа ориза, да видим как ще се получи. Варя на слаб огън винаги и когато е почти готов похлупвам и отмествам от котлона, дозадушава си се и става супер

Добре, че е приятелят ми да ме открехне на този начин на готвене, че аз преди си играех първо да запържвам и ориза, а това ме изнервя....