.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    но не ми се занимава да пека блатове, глупости. Най-лесно ми се вижда с бисквити.
    Ми като не ти се занимава, взЕми купи една и не се излагай, бисквити ще им сервира..
    Няма смисъл само да отбиваш номера, отношението ти ще си проличи, както и това, че не ти се е занимавало да се потрудиш за човека, който има повод.
    Последно редактирано от therichbitch : 03-12-2015 на 19:59

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ми като не ти се занимава, взЕми купи една и не се излагай, бисквити ще им сервира..
    ахахахахахх <3

Няма смисъл само да отбиваш номера, отношението ти ще си проличи, както и това, че не ти се е занимавало да се потрудиш за човека, който има повод.
    Сигурно ако не ми се занимаваше, а исках да отбия номера, щях да поръчам торта. Имам желание, очевидно. Не знаех, че щом правиш торта задължително трябва да печеш и блатове.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest

И според мен бисквитената е меганеподходяща. Това е домашна бърканичка, която бих направила за 2 часа в петък, че да има сладко за уикенда, не за рожден ден на гадже/брат/баща. Чийзкийкът също е лесен като изпълнение, обаче е далеч по-представителен. Всяка торта с блат, крем на база маскарпоне и сметана плюс някакви плодове/сладко плюс "измазана"със смлени ядки/кокосови стърготини е по-добре. Никой не говори за печене на три вида блат и три различни крема.

иначе "Неделя"-та все още предлага няколко добри торти - поръчването е по-добър вариант от бисквитена, според мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си