.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoadRunner
    филийките с кайма са си готвене, може да сложиш кисела краставичка, кашкавал, черен пипер, сол, кимьон, после домат да си нарежеш. Тука имаш рязане на дъска с нож и прецизиране на количествата, значи е готвене. А то готвенето е лесно като цяло, хамалска работа .. само тр да режеш и белиш и да си гледаш рецептата и да не загори както си гледаш и филийките.
    Ама варените картофи не са готвене.
    Забравих че и яйце слагаш и бъркаш, типично движение за готвенето.
    Последно редактирано от LoadRunner : 03-17-2015 на 20:17

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    А то готвенето е лесно като цяло, хамалска работа .. само тр да режеш и белиш и да си гледаш рецептата и да не загори както си гледаш и филийките.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    - пилешко с коричка от овесени ядки, яйца и филирани бадеми + някакви подправки, идея си нямам още какви ще ги съчиня. Иска ми се и горчица някак да вкарам в рецептата, май ще намажа пилето с нея.
    Хм.
    Тъкмо го "сготвих". Лелеее, облизахме си пръстите! Нарязах пилето на по-големи парчета... не е на жулиени, на по-едричко така (абе, както са в KFC) , намазах го с горчица, потопих в яйце и овалях в смес от овесени ядки и филирани бадеми (която предварително минах на блендера, за да стане по-ситна, но може да се избегне, ако се използват фини овесени ядки). Сложих да се пече и след около 5 минути полях мъничко със зехтин. Аз пекох на аерогрил (?), който няма отделни функции, ако сте с фурна, последните 5 минутки включете на грил и на по-висока температура. Разкошно стана, хрупкавко и запеченко, даже от сол нямаше нужда, "рецептата" се пише при любимите, ще се прави често!
    Утре ще прикача и снимка

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    дрън дрън празни приказки като цяло дрън
    защо си смени аватара с този?
    преди да си го снениш, в тая тема ме беше питал какво щях да направя, ако съм богата и щях да те питам 'защо да не си златаната рибка', ама не ми се отговаряше, та дам... КРИПИ, наистина се плаша от себе си ;/

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    защо си смени аватара с този?
    не знам дали имам логично обяснение
    най- логично ми е че се мисля за такова :д
    иначе да, пожелавайте си по 3
    аз черпя :}

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    покажи снимката де, стана ми много любопитно
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми