- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Напомняте ми как по филмите двама тичат един срещу друг и си удрят главите
Късно идваш, папи, ще трябва да се задоволиш само с моето внимание ;д. Добра ти е шегата ;д.
http://i.imgur.com/7o3JfIR.jpg
/не, нямам такива карета на показ из нас, но специално заради презентацията и papugai го изнамерих от дълбините на стария скрин.
Трябва да изясним нещо преди да е станало късно и случайно да си подпалиш къщата с толкова готвене.
На papugai не му пука за храната, тя е енергия, филия хляб със сол, ще ми е също толкова вкусна, колкото и патица по пекински, за мен разлика между двете няма.
готвенето е второто нещо след рисуването, което ме кара да се чувствам добре :}}
и храната не е просто енергия -.-
а и изкуство
защо плашиш момчето сега...
не ми е на газ печката. но и на такава съм готвила, и смея да твърдя, че мусаката става по-хубава с нея.
за брат ми, но покрай него колегите му намазват. в офиса му вече съм известна. започвам да се замисям, че май съм сбъркала професията.
Не бъди толкова сигурна, попитал съм с причина, причината може да има два възможни отговора.
Имаш ли солидно доказателство, че не те лъжат ?
Ще ходя да спя, лека
Последно редактирано от papugai : 05-26-2015 на 21:42
Панда, изглеждат мн мекички и вкусни. ^^
Бих ги пробвала... всичките :Д
Приятели, довечера ще пека много вкусно пиле и ми се иска да си има много вкусна гарнитура.
Предложете ми такава с булгур/ориз/леща/боб/паста, ако може да не е с картофи, че не ми се дават 1.50 за един кг. Мерси
Салата с булгур - маслина, краставица, лук, стафиди, ядки ау. Много хубаво става.
да, забравих да кажа, че предпочитам топла :д
Пак може да е топла. Такава съм яла, на тиган я бяха направили. Нямам идея как, но ако потърсиш в гугъл би трябвало да ти се падне нещо.