Първоначално написано от therichbitch Бъркани, нали "Сготвих" си, толкоз труд хвърлих Прияде ми се риба тон заради теб........
Не я ям с ракия Всяква риба ям, за мен няма гадна
Първоначално написано от therichbitch Всяква риба ям, за мен няма гадна Ожени се за мен. <3
Ракията не е единственото питие, а аз, както казах, не робувам на неписаните правила кое с кое се пие и яде. Първоначално написано от Lilanda Ожени се за мен. <3 за да изяждам и твоята порция ли :Д *Тоя път не ти се получи.
Последно редактирано от therichbitch : 06-04-2015 на 22:01
Първоначално написано от therichbitch за да изяждам и твоята порция ли :Д Не, за да ми готвиш риба и после да я изяждаме двете на плажа на фона на красивия залез. :Д Еееех, колко романтично звучи.
Първоначално написано от therichbitch не робувам на неписаните правила кое с кое се пие и яде. Не е правило, а закон, който се спазва от всички.
ДОбре, засрамена безропотно отивам да си сипя, ще пия една и за теб тук се изложи
Първоначално написано от therichbitch Не я ям с ракия E как го преглъщаш, не ти ли е сухо ? Първоначално написано от Lilanda Ожени се за мен. <3 Яжте си една на друга рибите, но в подходящ раздел.
Правила