попаднах на една рецепта за суфле по гръцки, допадна ми идеята и реших да я пробвам.
използвах чушки: зелени и червени, макарони, пилешко месо, бяло вино, черен пипер, хималайска сол, зехтин, сметана, кашкавал. първо сварих макароните месото заедно с гъбен бульон. после добавих чушките, като тях ги минах за 5 минути на скаричката. след това сметана и заедно с нея кашкавал + останалите подправки. после се запича за 20 минутки, като постепенно след това добавях още кашкавал отгоре. забравих да снимам крайния резултат, но пък бях направила снимки по време на приготвянето. ще ме извинявате за ужасяващата тава, но ми е единствената по-обемиста. като имам време ще ходя да си купя новичка ;д
ама много беше вкусно!