.
Отговор в тема
Страница 185 от 199 ПървиПърви ... 85135175181182183184185186187188189195 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 601 до 4 625 от общо 4966
    Мега фен Аватара на galaxy29
    и няма лошо от вредно понякога, не се вманиачавайте и не бъдете ивайло захариев ;/

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    маха се пяната на маслото

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    и няма лошо от вредно понякога, не се вманиачавайте
    именно

какво, каква пяна ;о

Мега фен Аватара на LoadRunner
    понякога...
    аз нон стоп ям вредна храна
    като мляко, кисело прясно пълно с консерванти.. ям на верея но бащата беше взел едно истинско и се развали за 1-2 дена а тия вереи стоят и по 5
    зеленчуците- напращели ябълки за 1,50- като ги пипнеш са все едно намазани с восък и половин разрязана ябълка ми стои в хладилника цяла седмица, като я погледна все едно виждам двумесечен макдоналдс на стайна температура - свежа и прясна
    месото- пилешкото го спрях (пълно с хормони и то женски) ама свинското е същия х*й, а рибата е пълна с отровите на моретата
    овесените ядки- на всички пише "с глутен" четох че не било опасно ама все пак и те не са натурални
    и тнт
    да не говорим ей сега като започна с дините, от 2 години си купувам само от един и за 2 години най-много 1 или 2 да са били скапани всички други огромни, сочни, червени с малко семки, как е възможно дини без брак.. с нитрати и такива неща
    ами черешите тъкмо ги приключвам, от толкова седмици ядене да съм попаднал най-много на 2-3 червейчета- сигурно са пръскани с отрови няма как
    Последно редактирано от LoadRunner : 06-29-2015 на 22:10

филмиран си, вижда се ;/ но те разбирам... просто си набавяй и домашни и успокой топката...
    Последно редактирано от galaxy29 : 06-29-2015 на 22:17

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    какво, каква пяна ;о
    Не си ли чувала как се пречиства?

Абе, да ти кажа, не знам дали е филмиран, всичкото, което е написал, за съжаление е така. И не всеки има от къде и кого да си набавя домашни продукти.

Мега фен Аватара на pandabear
    живей здравословно:
    http://i.imgur.com/ZxiXofg.jpg

ммммм ;/

бичи, не знаех, благодаря
    и дам, аз не отричам, че не е така, но и от магазинените хранителни продукти също си има по-качествени, а пък според мен има как, ако имаш желание и работиш по него и просто не е хубаво да се впрягаме толкова.. гледай да сй ядеш някакво балансирано, движи се качествено, ама не тип педантично, защото.. горе казах за вредното... и да не ти дреме толкова, щото ако не спира да ти дреме, всичко отива на вятъра заради лошите нерви и така ... кога и галаксито ще вземе да се вслуша в прекасните си съвети ;/

Мега фен Аватара на pandabear
    попаднах на една рецепта за суфле по гръцки, допадна ми идеята и реших да я пробвам.
    използвах чушки: зелени и червени, макарони, пилешко месо, бяло вино, черен пипер, хималайска сол, зехтин, сметана, кашкавал. първо сварих макароните месото заедно с гъбен бульон. после добавих чушките, като тях ги минах за 5 минути на скаричката. след това сметана и заедно с нея кашкавал + останалите подправки. после се запича за 20 минутки, като постепенно след това добавях още кашкавал отгоре. забравих да снимам крайния резултат, но пък бях направила снимки по време на приготвянето. ще ме извинявате за ужасяващата тава, но ми е единствената по-обемиста. като имам време ще ходя да си купя новичка ;д
    ама много беше вкусно!

http://i.imgur.com/ndNNVdW.jpg

за съжаление сосът ми отново остава за утре :/

нищо, ще живееш повече, ако гъбите са смъртоносни..

а пък аз научих много яка рецепта за пържени тиквички
    овалват се в бира и брашно после, вместо във вода и брашно
    много са яки ...

Супер фен
    искам да спомена само да не се прекалява много с бирата в ястията защото прекалено много има гаден ефект

ами да, много ясно... щом е прекалено -.-
    личи си, че си на сухо, далматинчо ;/

и знаете ли ко
    бях си зарязала чиния от чийзкейк и преди малко гледам котката ми я облизва хД пристрастила се е..... аз и позволявам в редки случаи.. не съм консервативна и не съм и го забранила изцяло ;/

гнусна работа
    сигурно после го ядеш

Град
    Sofia
    .
    Последно редактирано от therichbitch : 07-07-2015 на 04:20

отклонявам съвсем леко темата и ви пращам една игра, която ми се изглежда готина.. поне за тези, които са напреднали кухнята
    http://www.supichka.com/2015/07/blog-post.html
    Успех, ако някой реши

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от winks11 Виж мнението
    отклонявам съвсем леко темата и ви пращам една игра, която ми се изглежда готина.. поне за тези, които са напреднали кухнята
    http://www.supichka.com/2015/07/blog-post.html
    Успех, ако някой реши
    Ей, готина идея, само ми идва да ги запраскам по главата, като ми обясняват как плодовете са броят към обяда.
    Сайтчето също е готино, едно от първите, които тръгнах да чета е, и от него си готвих най-най-базовите рецепти. ^^

аз напоследък съм голяма почитателка на Stir Fry. Мръвка с 2-3-4 зеленчука, евентуално с ориз. БАМ, готово.
    Тези дни ще правя и вегетариански, решила съм с аспержи да пробвам.

Днес нещо много простичко си направих - пилешко, лук и чушка, овкусено със сос от стриди (oyster sauce, ако на някой му е по-познато така), мъничко соев сос и чесън. С ориз щеше да върви повече, ама го хапнах с кус-кус, не беше лошо.
    Много ми хареса тоя сос и както са нужни по 1-2 с.л. на порция, има да си го ползвам една камара време.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Кажете някоя марина за пилешки бутчета ...?

anonymous708973
    Guest
    Слагай ги направо в тавичка с мазнина, вода и бира и ги поливай по време на печене, като последните 15 минути ги остави така, за да хванат коричка, бомба стават!

Другото, което обичам, е да ги мариновам с бяло вино, джиджифил, зехтин, чесън и мед за няколко часа и преди печенето да ги овъргалям в сусам, стават... един път! Не съм попаднала на човек, който да не ги е харесал.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Кажете някоя марина за пилешки бутчета ...?
    Или примерно ако искаш да са мариновани аз лично най - много уважавам за пиле маринатите с бяло вино и с кисело мляко.
    Първата - бяло вино на 3 средни бутчета 200мл, чаена лъжица и половина мека горчица, лук, чесън, черен пипер, къри или кориандър, сол. Седи мминимум 2 часа в хладилника покрито/увито в купата преди да се пече. Може да се пече с маринатата като сос.
    Втората - за същите бутчета 2 кофички кисело мляко, супена лъжица и половина мед, черен пипер, зехтин, малко сол, къри/босилек, може и соев сос. Седи в хладилника една вечер. Аз лично маринатата след това не я ползвам като сос, но става за поливане, ако си мариновал пилешки пържоли, върху скарата.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

anonymous708973
    Guest
    Хм, интересно, защо кисело мляко?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Тъкмо това щях да питам и аз!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Защо - не знам. Обаче съм го виждал реализирано и съм го пробвал няколко пъти и става хубаво.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на SurfSky
    Чувал съм че така с бира стават хубави ... Може да пробвам така ,мерси за идеите :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си