.
Отговор в тема
Страница 185 от 199 ПървиПърви ... 85135175181182183184185186187188189195 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 601 до 4 625 от общо 4966
  1. #4601
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    и няма лошо от вредно понякога, не се вманиачавайте и не бъдете ивайло захариев ;/

  2. #4602
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Регистриран на
    Oct 2008
    Град
    Sofia
    Мнения
    5 536
    маха се пяната на маслото

    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    и няма лошо от вредно понякога, не се вманиачавайте
    именно

  3. #4603
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    какво, каква пяна ;о

  4. #4604
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Регистриран на
    Nov 2014
    Мнения
    6 985
    понякога...
    аз нон стоп ям вредна храна
    като мляко, кисело прясно пълно с консерванти.. ям на верея но бащата беше взел едно истинско и се развали за 1-2 дена а тия вереи стоят и по 5
    зеленчуците- напращели ябълки за 1,50- като ги пипнеш са все едно намазани с восък и половин разрязана ябълка ми стои в хладилника цяла седмица, като я погледна все едно виждам двумесечен макдоналдс на стайна температура - свежа и прясна
    месото- пилешкото го спрях (пълно с хормони и то женски) ама свинското е същия х*й, а рибата е пълна с отровите на моретата
    овесените ядки- на всички пише "с глутен" четох че не било опасно ама все пак и те не са натурални
    и тнт
    да не говорим ей сега като започна с дините, от 2 години си купувам само от един и за 2 години най-много 1 или 2 да са били скапани всички други огромни, сочни, червени с малко семки, как е възможно дини без брак.. с нитрати и такива неща
    ами черешите тъкмо ги приключвам, от толкова седмици ядене да съм попаднал най-много на 2-3 червейчета- сигурно са пръскани с отрови няма как
    Последно редактирано от LoadRunner : 06-29-2015 на 22:10

  5. #4605
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    филмиран си, вижда се ;/ но те разбирам... просто си набавяй и домашни и успокой топката...
    Последно редактирано от galaxy29 : 06-29-2015 на 22:17

  6. #4606
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Регистриран на
    Oct 2008
    Град
    Sofia
    Мнения
    5 536
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    какво, каква пяна ;о
    Не си ли чувала как се пречиства?

    Абе, да ти кажа, не знам дали е филмиран, всичкото, което е написал, за съжаление е така. И не всеки има от къде и кого да си набавя домашни продукти.

  7. #4607
    Мега фен Аватара на pandabear
    Регистриран на
    Oct 2012
    Мнения
    3 698
    живей здравословно:
    http://i.imgur.com/ZxiXofg.jpg

  8. #4608
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    ммммм ;/


    бичи, не знаех, благодаря
    и дам, аз не отричам, че не е така, но и от магазинените хранителни продукти също си има по-качествени, а пък според мен има как, ако имаш желание и работиш по него и просто не е хубаво да се впрягаме толкова.. гледай да сй ядеш някакво балансирано, движи се качествено, ама не тип педантично, защото.. горе казах за вредното... и да не ти дреме толкова, щото ако не спира да ти дреме, всичко отива на вятъра заради лошите нерви и така ... кога и галаксито ще вземе да се вслуша в прекасните си съвети ;/

  9. #4609
    Мега фен Аватара на pandabear
    Регистриран на
    Oct 2012
    Мнения
    3 698
    попаднах на една рецепта за суфле по гръцки, допадна ми идеята и реших да я пробвам.
    използвах чушки: зелени и червени, макарони, пилешко месо, бяло вино, черен пипер, хималайска сол, зехтин, сметана, кашкавал. първо сварих макароните месото заедно с гъбен бульон. после добавих чушките, като тях ги минах за 5 минути на скаричката. след това сметана и заедно с нея кашкавал + останалите подправки. после се запича за 20 минутки, като постепенно след това добавях още кашкавал отгоре. забравих да снимам крайния резултат, но пък бях направила снимки по време на приготвянето. ще ме извинявате за ужасяващата тава, но ми е единствената по-обемиста. като имам време ще ходя да си купя новичка ;д
    ама много беше вкусно!

    http://i.imgur.com/ndNNVdW.jpg

  10. #4610
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Регистриран на
    Nov 2014
    Мнения
    6 985
    за съжаление сосът ми отново остава за утре :/

  11. #4611
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    нищо, ще живееш повече, ако гъбите са смъртоносни..


    а пък аз научих много яка рецепта за пържени тиквички
    овалват се в бира и брашно после, вместо във вода и брашно
    много са яки ...

  12. #4612
    Супер фен
    Регистриран на
    May 2015
    Мнения
    1 110
    искам да спомена само да не се прекалява много с бирата в ястията защото прекалено много има гаден ефект

  13. #4613
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    ами да, много ясно... щом е прекалено -.-
    личи си, че си на сухо, далматинчо ;/

  14. #4614
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    и знаете ли ко
    бях си зарязала чиния от чийзкейк и преди малко гледам котката ми я облизва хД пристрастила се е..... аз и позволявам в редки случаи.. не съм консервативна и не съм и го забранила изцяло ;/

  15. #4615
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Регистриран на
    Nov 2014
    Мнения
    6 985
    гнусна работа
    сигурно после го ядеш

  16. #4616
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Регистриран на
    Oct 2008
    Град
    Sofia
    Мнения
    5 536
    .
    Последно редактирано от therichbitch : 07-07-2015 на 04:20

  17. #4617
    отклонявам съвсем леко темата и ви пращам една игра, която ми се изглежда готина.. поне за тези, които са напреднали кухнята
    http://www.supichka.com/2015/07/blog-post.html
    Успех, ако някой реши

  18. #4618
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от winks11 Виж мнението
    отклонявам съвсем леко темата и ви пращам една игра, която ми се изглежда готина.. поне за тези, които са напреднали кухнята
    http://www.supichka.com/2015/07/blog-post.html
    Успех, ако някой реши
    Ей, готина идея, само ми идва да ги запраскам по главата, като ми обясняват как плодовете са броят към обяда.
    Сайтчето също е готино, едно от първите, които тръгнах да чета е, и от него си готвих най-най-базовите рецепти. ^^

    аз напоследък съм голяма почитателка на Stir Fry. Мръвка с 2-3-4 зеленчука, евентуално с ориз. БАМ, готово.
    Тези дни ще правя и вегетариански, решила съм с аспержи да пробвам.

    Днес нещо много простичко си направих - пилешко, лук и чушка, овкусено със сос от стриди (oyster sauce, ако на някой му е по-познато така), мъничко соев сос и чесън. С ориз щеше да върви повече, ама го хапнах с кус-кус, не беше лошо.
    Много ми хареса тоя сос и както са нужни по 1-2 с.л. на порция, има да си го ползвам една камара време.

  19. #4619
    Мега фен Аватара на SurfSky
    Регистриран на
    Mar 2011
    Мнения
    3 346
    Кажете някоя марина за пилешки бутчета ...?

  20. #4620
    anonymous708973
    Guest
    Слагай ги направо в тавичка с мазнина, вода и бира и ги поливай по време на печене, като последните 15 минути ги остави така, за да хванат коричка, бомба стават!

    Другото, което обичам, е да ги мариновам с бяло вино, джиджифил, зехтин, чесън и мед за няколко часа и преди печенето да ги овъргалям в сусам, стават... един път! Не съм попаднала на човек, който да не ги е харесал.

  21. #4621
    Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Регистриран на
    May 2012
    Мнения
    7 489
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Кажете някоя марина за пилешки бутчета ...?
    Или примерно ако искаш да са мариновани аз лично най - много уважавам за пиле маринатите с бяло вино и с кисело мляко.
    Първата - бяло вино на 3 средни бутчета 200мл, чаена лъжица и половина мека горчица, лук, чесън, черен пипер, къри или кориандър, сол. Седи мминимум 2 часа в хладилника покрито/увито в купата преди да се пече. Може да се пече с маринатата като сос.
    Втората - за същите бутчета 2 кофички кисело мляко, супена лъжица и половина мед, черен пипер, зехтин, малко сол, къри/босилек, може и соев сос. Седи в хладилника една вечер. Аз лично маринатата след това не я ползвам като сос, но става за поливане, ако си мариновал пилешки пържоли, върху скарата.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

  22. #4622
    anonymous708973
    Guest
    Хм, интересно, защо кисело мляко?

  23. #4623
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Регистриран на
    Jan 2007
    Град
    пространството на Дисе
    Мнения
    15 777
    ^Тъкмо това щях да питам и аз!

    Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

    Шофирай разумно- стигни жив!

  24. #4624
    Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Регистриран на
    May 2012
    Мнения
    7 489
    Защо - не знам. Обаче съм го виждал реализирано и съм го пробвал няколко пъти и става хубаво.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

  25. #4625
    Мега фен Аватара на SurfSky
    Регистриран на
    Mar 2011
    Мнения
    3 346
    Чувал съм че така с бира стават хубави ... Може да пробвам така ,мерси за идеите :P

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си