- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
С бира се получава много хубаво ако се мариноват за паниране и малко бира се слага в панировката. За пилешкото марината от бира, горчица, доста черен пипер и сол на вкус, аз лично слагам и намачкан чесън в маринатата. На следващия ден (правя ги вечерта, готвя на обяд) панирам в следната последователност - галета с босилек - яйце - корнфлейкс. После обикновено ги пека, рядко пържа панирано, освен ако не е замразен кашкавал или бяла риба и поднасям с домашен чеснов сос.![]()
Последно редактирано от prosto_chovek : 07-07-2015 на 18:57
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."