.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на galaxy29
    аз се интересувам...
    и честит рожден ден
    пожелавам ти да си мокра като котешко носле
    пък щастието ти да е дълбоко като океанското влагалище

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    аз се интересувам...
    и честит рожден ден
    пожелавам ти да си мокра като котешко носле
    пък щастието ти да е дълбоко като океанското влагалище
    хаха, мерси )

Споделям:
    За блата- брашно, какао, яйца, захар и масло на стайна температура, аз добавих и малки парченца школад.
    Не пиша грамаж, защото почти винаги променям това, което съм видяла като рецепта, за да го нагодя според собствените си нужди. Разбиваш яйцата, захарта и маслото, добавяш пресяти брашното и какаото + малко бакпулвер. Печеш до суха клечка. После режеш с конец, колкото блата ти трябват. Тези са много леко сиропирани с горещ сироп от мляко, какао и захар.
    За крема м/у блатовете- нарязва се/настъргва се млечен шоколад, загрява се течна сметана, но да не до прекалено горещо, добавя се бавно, постепенно към шоколадовите парченца до получаване на еднородна смес, добавя се малко масло, охлажда се за 1-2-3 часа, за да се сгъсти. А за крема най- отгоре и отвън просто сложих и малко черен шоколад, като съотношението шоколад/сметана беше по- голямо от първото, за да се получи по гъст. Редуваш блат- крем- блат и накрая с втория намазваш стените и отгоре.
    На подбна торта обикнвено се слагат някакви ядки отгоре, само че аз не си падам по комбинация ядки/шоколад, затова поръсих любимите си кокосови стърготини
    Това е, вкусна е, но да не забравиш да си носиш инсулина в джоба.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    хаха, мерси )

Споделям:
    За блата- брашно, какао, яйца, захар и масло на стайна температура, аз добавих и малки парченца школад.
    Не пиша грамаж, защото почти винаги променям това, което съм видяла като рецепта, за да го нагодя според собствените си нужди. Разбиваш яйцата, захарта и маслото, добавяш пресяти брашното и какаото + малко бакпулвер. Печеш до суха клечка. После режеш с конец, колкото блата ти трябват. Тези са много леко сиропирани с горещ сироп от мляко, какао и захар.
    За крема м/у блатовете- нарязва се/настъргва се млечен шоколад, загрява се течна сметана, но да не до прекалено горещо, добавя се бавно, постепенно към шоколадовите парченца до получаване на еднородна смес, добавя се малко масло, охлажда се за 1-2-3 часа, за да се сгъсти. А за крема най- отгоре и отвън просто сложих и малко черен шоколад, като съотношението шоколад/сметана беше по- голямо от първото, за да се получи по гъст. Редуваш блат- крем- блат и накрая с втория намазваш стените и отгоре.
    На подбна торта обикнвено се слагат някакви ядки отгоре, само че аз не си падам по комбинация ядки/шоколад, затова поръсих любимите си кокосови стърготини
    Това е, вкусна е, но да не забравиш да си носиш инсулина в джоба.
    моля, мерся и аз, ричи
    аз също обичам кокосови стърготини, но и с ядки си обичам де.. а пък това с конеца изглежда забавно, не го знаех ;/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си