Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
:дд Тоя па. Всичко отдалечено от морето, е провинция.
ДА!

Бтв, Тори, като панираш, използвай евтини продукти - по ресторантите винаги използват остатъчно месо за панираните хапки и се панира най-елементарната бяла риба.
За кашкавал и топено сирене пане съм чувала, че трябва да ги нарежеш на парченца и да ги оставиш във фризера за малко. После ги овалваш и ги буташ в тигана - докато сиренето вътре се усети да се разтече, отвън вече има коричка.

Ние днес сме на вегетариански ден, сглобявам рецепта за паста със зеленчуково-сметанов сос

Дойде ми на акъла, че има продукти, които изобщо не докосвам - грах, например. Трябва да измисля тези дни една гарнитура с грах и царевица...