- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ПРОБЛЕМ С АРОМАТА НА ГОСПОДИНА.......
Здравейте, звучи извратено и откачено, но имам проблем с аромата на господина по математика..... седя на първият чин прилепена до учителското бюро.4-5 часа в седмицата имаме математика при добре уважавания господин....още от 5 клас "го надушихме", но мислехме че ще премине....но уви?! Всичко се проточи, времето минаваше, а господина продължаваше да смърди, (извинявам се за думата)...... представете си какъв е ужас на близа 30 гладуса затворине 25 човека в една стая.... не се издържа...Целият клас вече започна да се чуди -този чвек няя ли да се изкъпе вече...стана найстна банално, защото отново по незнайина причина тойидваше на работа САМО с 2-3 чифта облекло....помощ...дали да му споделим че не ни е приятно ...:Д:Д:Д:ДПомогнетее..![]()
К'ви 30 градуса ноември месец, бре, моме?
Сигурна ли си, че ти не смърдиш?
Идва Коледа - съберете пари с класа и му купете някой готин комплект парфюм, дезедорант, афтършейв и етц. лайна.
В циганските училища к'ви ли неща не стават, леле...
Съвсем сериозна съм... и както споменах-проблема е от близо 3 години.... май месец миналата година беше близо 30 градуса, в затворена стая с него, два часа, не че сега е много по приятно но тогава не се издържаше.... и да уверена съм, че аз не смърдя.2-ро училището ни не е циганско, а на 7-мо място в страната.....та ще попитам отново какво да направим и моля без такива извратениосани неща(въпреки, че тва с киселината е добро )..![]()
![]()
rich white kids problems
тука помня една госпожа намирисваше и един авер отиде и й каза в лицето - няма ли да се изкъпете
n00bs
леле моно, не знаеш как е в кофата :Д
иначе да, ужасно мирише ТТ.ТТ
Няма оправия, ние имаме такава съученичка и откакто се помня си мирише..
Чакай, че не схванах. Някой си там има проблем и пише в Кофата за съвет? Is this shit serious trolling or am I crazy?
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Господинът ви вероятно е дърт, вмирисан комунист. Комунистите вонят ужасно от далеч и се разпознават лесно. Предлагам ви да го убиете от бой целия клас.
За рождения му ден му подарете сапун,шампоан и парфюм.
За края на годината - нов костюм и един прах за пране.![]()