- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Някой може ли да ми реши тези задачи по геометрия?
зает съм местя си го от ляво в дясно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
мечка
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
пхаха геометрия 6 и 7 класвикам сестра ми
Няма да ти дам решенията, само отговори и то не съм ги разписвала, а наум, тъй че може и грешки да има
1 а - успоредни
б - пресичащи
в - перпендикулярни
г - перпендикулярни
е - успоредни
ж - перпендикулярни
з - успоредни
2 а - 90 градуса
б - 45 градуса
3 - 3 корен от 3
4 и 5 не ми се смятат. На четвърта пускаш перпендикуляр и ти е дадено всичко, срещу ъгъл от 30 градуса само заместваш.
5-та трябва да я разпиша, но не ми се занимава
Благодаря ти, че си си направила труда да ги сметнеш, но ми трябват чертежите и пълните решения. Само отговорите не ми вършат работа..![]()
Да, ок, ей сега някой ще се върже, че не можеш да начертаеш две фигури.. Поне си направих тренинг.
Аз мога, но ще го направя само срещу вивакомски ваучер.