- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ПОМОЩ ! Бяло течение - сърбеж ! Помощ !
Здравейте момичета . Както виждате в заглавието проблема ми е следния .. Бяло течение (обилно) + сърбеж ... Ходила съм около 6-7пъти на генеколог за 3 месеца и нищо ( Няма свестен генеколог в нашия район ) .. Искам вашия савет - КАКВО ДА ПИЯ ! Знам че 99% ще кажат иди на генеколог но ефекта е никакъв .. Ще отивам във софия но една на 3-ти декември ... До тогова ще полудея ... Моля ви давайте савете със конкретни лекарства ! Благодаря предварително![]()
И да допълня . Пия антибиотик оспамокса от 1семица![]()
здр пии чай от бял равнец/ поне по две чашки вечер без захар/ наред с антибиотика външно със смрадлика се измивай
колко антибиотика си изпила за тея 3 месеца...обичайно предизвикват гъбична инфекция...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Оспамокс се казва антибиотика, направиха ли ти изследвания, като ходи толкова пъти на гинеколог или ти предписват някакви антибиотици на сляпо. Силните антибиотици предизвикват гъбични инфекции.
тоя сърбеж ми прилича на гъбична инфекция..За сърбежа - Клотримазол.
Преди някой да ме е нападнал, ще кажа, че това не се пие, а е гел с който се мажеш от доло.
Даже е хубаво да си сложиш на пръста гел и да се опиташ да вкараш и вътре.
За сърбежа ще ти помогне със сигурност.
За бялото течение не знам, слушала съм за смрадлика и дамски душ
Можеш да използваш и Розалгин - разтвор за дамски душ. Спазвай много добра лична хигиена и без посещение при гинеколог, няма как да се излекуваш от бялото течение. Причините могат да бъдат много и каквото и да предприемеш, може да се окаже грешен ход.
Клортимазола, ако не ме лъже паметта се дава с рецепта, така че недей да го предлагаш. Да не говорим, че тия мазила не се мажат безразборно.
Това мазило е точно за гъбични инфекции и щом като го предлагам значи, че първо съм го пробвала.И не не се дава с рецепта, паметта те лъже.
Клотримазол се дава само по лекарско предписаниe! Просто в много аптеки са важни продажбите, а не дали имаш рецепта от лекар.
Искам да питам авторката какво значи, че нищо не ставало? Изследвания направиха ли ти? Какви са резултатите, какво казаха? Какво лечение са назначили до момента, че не помага? Факт е, че много лекари са некадърни, но да казваш, че си минала през цели седем и нищо не ставало е абсурдно (и да не си дала информация до момента какво са казали и правили).
You're frozen
When your heart's not open..
Има вариант от антибиотика да имаш гъбички,вземи си вагинални свещички ГИНОПЕВАРИЛ се казват по 3 в опаковка са,слагаш си ги вечер преди да си легнеш,също си вземо ЛАКТАЦИД за вагинална промивка и за външна помвка (този за вагинална промивка е концентрат,разтваряш малко от него (около капачка) с вода до горе на вагиналната помпичка)! Външно се миеш с гела всеки ден,правиш си вътрешна промивка 2 пъти в седмицата! Вземи само една опаковка свещички и следващия път като отидеш на гинеколог да ти направят цитоннамазка и микробиология
Съгласна съм, че без микробиология няма как да се назначи правилно лечение. Гъбичните инфекции са няколко вида, в зависимост от вида на гъбичките и при всеки пациент лечението протича със съответното лекарство, според случая.