.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Exclamation Целуваме се,но той си има приятелка?! .. ;хх

Здравейте. При мене нещата са малко по - сложни..Запознах се с едно момче ,но той си има гадже.Започнахме да си чатиме,ала-бала и ме покани да излезнем (: това беше първата ни среща ,а ние се познавахме само от около 5-6 дена.Мина супер - целувки прегръдки,забавлявахме се.Въпросът е че той си има гадже,а това е лошо. Понякога имам чувството че си играе с мен,но не знам,тъй като всеки ден ми пише,пита ме какви ли не въпроси м/у нас ( харесваш ли ме достатъчно - важно е за мен ; айде да излезнем ; какви са ти точните чувства ; айде да ходиме заедно на даскало и т.н. ). Супер свестното момче е .. не е някой ,който използва момичета само за да ги вкара в леглото -.- .. Казвал ми е ,че ме харесва ,но в същото време продължава да излиза с мацката с която е! Посъветвах се с някои приятели - те ми казаха,че евентуално е объркан и не знае какво точно да прави все още и обмисля нещата. Ще му дам време ,но се чудя докъто той обмисля какво да прави - как да се държа с него? Да се целуваме отново ,или пък за момента да сме в приятелски отношения докъто не реши ? Не знам .. помагайте с каквото можете. И се извинявам ако е имало правописни грешки..

Не те използва , а инъче в същото време си е с неговата , хах това е забавно ?! Говори с него и му дай ултиматум да избира между теб и нея , в противен случай ще ви върти и двете докато не му омръзне или една от вас не се откаже !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Fansbg Виж мнението
    Супер свестното момче е ..
    Казвал ми е ,че ме харесва ,но в същото време продължава да излиза с мацката с която е!
    Това, че лъже момичето, с което е, докато в същото време излиза и се натиска с друго, играейки си с него, го прави супер свестен. Съгласна съм.
    Постави се на мястото на приятелката му, преди да те е поставил той.
    Ако искаш да си с него, не се впускай с мисълта, че ти ще си специалното изключение (почти сигурно е, че няма да си) и той ще ти е верен. Щом изневерява на една, нищо не му пречи да изневери и на следващата.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    аз по-свестно момче от него не съм виждал

Ам.. като цяло още 10 дена няма от както се познаваме и ще ми е тъпо да му кажа да избира ,малко егоистично е според мен. И все пак да наясно съм ,че ако тръгне с мене по всяко време може да започне да се забива с някоя ,но да това е риск който мисля да поема ако ме хареса достатъчно просто той е различен,много различен !

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    аз по-свестно момче от него не съм виждал
    хах ;д.. имам предвид ,че не е някое курварче (: и всички които го познават казват че е добър. Ето ходи с момичето со,но не я е оставил ,нали така? Вярно ,че се забива и с мен ,но това беше веднъж ,след което ми каза ,че иска да сме приятели ,но после като ме види ..все едно не го е казвал и сме си пак в флиртовете

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Супер свестното момче е .. не е някой ,който използва момичета само за да ги вкара в леглото
    Хахахахх от най-свестните е, определено!
    Щом те устройва да си резерва, виждай си се с него и се надявай приятелката му да е кротка.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на xoxi
    А ти явно си малка и все още по детски наивна.
    Много ще си патиш от това твърдоглавие.
    След като вече си решила какво ще правиш, защо пусна тази тема?
    И спря да се върти за миг земята..

Ам.. като цяло още 10 дена няма от както се познаваме и ще ми е тъпо да му кажа да избира ,малко егоистично е според мен. !
    Ами тогава , стой и бъди втората. Той ще продължава да лъже неговата и да излиза с теб , а ти ще продължаваш да го гледаш как е с нея.Единствената ти алтернатива в такъв случай е да се молиш да се скарат и разделят!
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    вече може да разбереш какво му беше на Бербо на резервната пейка в Манчестър

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    вече може да разбереш какво му беше на Бербо на резервната пейка в Манчестър
    хах ;д т'ва ме разсмя .. да така е - сигурно сте прави (: благодаря на всички все пак ..

Мда както вече казаха ти си прецени дали те устройва да си на 2ро място..или пък може да килнеш мацката ии нямаш проблем..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Според мен - по-добре малко се отдръпни...в смисъл дръж се само приятелски с него за сега. Иначе, ако види, че приемаш да си с него, независимо, че знаеш, че има и друга, то тогава няма как да гледа на теб като на нещо по-сериозно от някоя забивка на 2-ро място! За какво да е само с една, като може да ви върти и двете?! Така че, дистанцирай се малко.

хах ;д.. имам предвид ,че не е някое курварче (: и всички които го познават казват че е добър.
    То да си курвар, не значи, че си лош човек.
    Мъничка си още, наивна си.. някога все ще ти мине. Не се занимавай с тоя.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Град
    <3
    Махай гооооо, махайййй..
    бях в същото положение преди време и 'моя принц' се оказа ебати страхливия идиот. Голяма работа, че имаше сини очи. ФУ
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Щом изневерява на една, нищо не му пречи да изневери и на следващата.
    Абсолютно не е вярно.

Авторке, излизайте, прави си кефа, но се пази от нещо по-сериозно.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Щом изневерява на една, нищо не му пречи да изневери и на следващата.
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абсолютно не е вярно.
    Абсолютно пък е вярно

Авторке бъди втора цигулка щом толкова ти харесва.Пожелавам ви гаджето му да разбере и да е някоя,която си има самоуважение и да му бие шута, пък не се притеснявай нищо чудно и с теб един ден да постъпи по същият начин, ако не му писнеш и много по рано.Но пък все пак си само на 14
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Абсолютно пък е вярно

Авторке бъди втора цигулка щом толкова ти харесва.Пожелавам ви гаджето му да разбере и да е някоя,която си има самоуважение и да му бие шута, пък не се притеснявай нищо чудно и с теб един ден да постъпи по същият начин, ако не му писнеш и много по рано.Но пък все пак си само на 14
    не разбирам какъв ти е проблема .. просто питах за мнения ии да вече съм наясно как ще постъпя (:

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Абсолютно пък е вярно
    Не ми се влизат пак в епични спорове без смисъл с теб.
    Само ще кажа, че и да не си изневерял, това не ти пречи да изневериш.
    Но нека бъде твоята... в тоя случай обаче, аз съм изключение от правилото.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Темата се заключва по желание на авторката.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си