- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- не сте хора :/
Преди малко говорих с мой човек от агитката на Левски и тоя Вито го докладвах. Ние от сектор "Б" най-мразим ислямистите и такава ислямистка пропаганда, макар и на шега, е недопустима. Все още не знаят как изглежда, понеже не намерих негова снимка, но ще се пробват да го намерят в следващите няколко дена. Доктора е извън България, но и той не остана очарован от това което му казах. Затова като се върне трябва много да се пазиш от него, пък и от останалите. Казах ти че ще го ядеш големия и ще го ядеш, няма да ти се размине...![]()
И аз тебе те докладвах в Курило, че си избягал и намерил достъп до интернет. Върни се - завеждащата лекарка се е поболяла за теб от тревога, каза и че ще ти увеличи торазина, само да се прибереш невредим!
Ти па от де изпълзя бе, скелет? Въобще не си забавен, аз говоря сериозни работи. Като му видиш след някой и друг ден некролога на тоя Вито залепен някъде ще ти стане ясно...
Нищо не си пратил, не лъжи...
Бива ли да си толко невеж бе? Сектор "Б" - агитката на Левски, най-великата публика в света!
Последно редактирано от Afternoon : 11-21-2012 на 20:44
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
haritov, защо си пазиш моя снимка? мастурбираш, докато ме гледаш, нали?![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
От кой ще ям шамари бе, филмарче? Ти знаеш ли кой съм аз бе?
Тва няма никога да стане, по простата причина, че ти на мачове не ходиш. Никой от агитката не те познава и не те е виждал. Никакъв Вито не са чували. Дори и Доктора, който е на 30 години и ходи на мачове от малък. В повече ти идват филмите май. И като ме видиш какво? Ще молиш за прошка?
Последно редактирано от Afternoon : 11-21-2012 на 22:26