- Форум
 - По малко от всичко
 - Кофата
 - Боен спорт в Студентски

Мисля, щом нищо не казваш. Нали си служиш с факти и точна информация...
ПС - http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto..._7576762_n.jpg
ХЙАХАХХАХАХХА ШЕ ПУКНА!!!
Искам и аз да си правя така перчема, 110% алфа !![]()
Представям си как трябва да изглеждам, щом ТИ си "милярд пъти по-добре от мен" ахаххахахах
Изправен съм пред особено сложна дилема...не мога да реша дали си по-грозен, отколкото тъп и неадекватен или обратното?
Наистина е трудно.
В смисъл, ти наистина ли не се виждаш какъв си? :О
Кво има да си представяш? Просто отиди и се погледни в огледалото. Ако нямаш огледало ще ти дам някой лев да си купиш. Винаги съм помагал на бедните момченца като теб. Виждам какъв съм да - от целият форум аз съм единственият човек с хубаво жилище, с хубава кола и със завидни доходи. 99% от нищожествата тука дори не бачкате, живеете в панелки, грозни сте и само завиждате на такива като мен.
Погледнах се...пиче съм.
ТИ ЖИВЕЕШ В БЛОК...В ЯМБОЛ!
За кое по-точно ти завиждам? Че си плужек, който 99% от нещата, които казва са "имам апартамент в центъра на ямбол (ХАХАХАХХАА), имам хубава кола и завидни доходи..."
Това ли е всичко, което имаш?![]()
Пиче си, затова никога не си имал приятелка и ще си останеш девствен. Да, живея в блок в Ямбол, в апартамент 100 пъти по-голям от мижавата ти и мизерна панелка, забутана на гъза на географията. Ти и това нямаш, нито кола имаш, нито пари. Е сорЕ ама такъв е живота...![]()
Не, не, не... не мога повече
ШЕ ПУКНА! ахаххХАХАХХА
Ти му говориш едно, повтаряш му... то пак си цикли неговото, щото някак си не му се нрави някой да е повече в нещо (нищо, че единственото нещо, с което си повече от мен е дебилност...е и си по-грозен)
Къде съм казвал, че нямам кола и пари, просто трябва да си най-големия утрепан селяндур от най-дълбоката провинция, за да се хвалиш с тези неща и това да са ти единствените постижения в живота...
Сега и е'бач ли започна да го раздаваш?За моя личен живот не се притеснявай...
Юлката е най-великия пич и с най-високите доходи, най-готиния апартамент, най-скъпата кола и най-яките пички!
Вито, ако не можеш да го осъзнаеш ти е време просто... Юлката е изпълнил пирдопската мечта!
Бях забравил кви олигофрени има тука![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy